שחר שלנוווווו! וואו וואו וואו כמו שאת יודעת אנחנו יחד כבר 9 שנים ואני נשבעת לך שכבר לפני 3 שנים לפחות פשוט ידעתי שאת תהיי הצלמת בחתונה שלנו. הקו המיוחד שלך, המקצועיות, העריכה המושלמת, העין הטובה, האמנותית והמדויקת וכל הוייב שאת משדרת זה כל מה שחתן וכלה צריכים ביום המטורף הזה.
כבר אמרתי לך את זה אבל באמת שהיית אשת המקצוע הראשונה שסגרנו וזו הייתה סגירה מהקלות שהיו לנו לאורך התהליך. מהשיחה הראשונה ידענו שאפשר לסמוך עלייך ב200%. התייעצנו איתך לאורך הדרך על ספקים, לוקיישנים וכו׳ ותמיד היית הכי מקסימה, עוזרת ורגישה. שלחת לנו מראש את הלו״ז כדי להוריד את סף הלחץ וענית בסבלנות לכל שאלה.
אז אמנם האירוע היה רק אתמול ועוד לא ראינו את רוב התמונות (אפילו שאשכרה שלחת לנו כמה באותו יום שזה מדהים בפני עצמו!!!!), אבל אין לנו ספק הכי קטן שהן יהיו פשוט יפיפיות.
לאורך כל היום הזה היית מקצועית ברמה שלא הכרתי (ויצא לי לעבוד לא פעם עם צלמים). מצד אחד היית הכי רגישה ומרגיעה ומהצד השני ידעת לכוון כל תנועה שלנו בדיוק כדי שיצאו תמונות וואו. התייחסת לכל הבקשות הקטנות שלנו, דאגת לוודא שאנחנו מצטלמים עם כל המשפחה והאורחים הקרובים, הרגשת כשהיינו צריכים הפסקה, הצחקת אותנו והרמת לנו במשך שעות ושמרת על רוגע שפשוט הפך את כל החוויה למדהימה. אין כישרון כזה.
אוהבים אותך ומודים לך מכל הלב! פשוט בחירה מושלמת!!!!...
תאריך קבלת השירות: 02/07/2023 אהבתי: את יחסי האנוש, הרגישות והקלילות של שחר. את המקצועיות שהרגשנו בכל רגע לאורך הצילומים וגם את הצלם הנוסף והמקסים שהגיע איתה לאירוע עצמו! הטיפ שלי: פשוט לסגור עם שחר בלי לחשוב פעמיים. לא יכולים לדמיין בחירה טובה מזאת.