נתקלתי בפרסום של השמלות של שירי עוד לפני שהתחלנו בכלל לתכנן את החתונה. עוד לא הלכנו לראות מקום אחד אפילו. היו שני ימי מכירה של שמלות שלה באותם ימים והבנתי מהר מאוד שלא כדאי לי לפספס ואני הכי שמחה בעולם שנסעתי לסטודיו המתוק והמהמם הזה שלה. סגרתי שמלה שהתאהבתי בה נואשות כבר באותו יום ועכשיו כשאני מסתכלת על התמונות מהחתונה, אני כל כך מרוצה על הבחירה שבא לי להתחתן איתה שוב;)
כל החוויה עם שירי לאורך כל התקופה הזו הייתה הכי נעימה ומהנה שיכולתי לתאר לעצמי. אין גבול לכישרון ולסטייל שלה וחייבת לציין גם שהשמלה שבחרתי הייתה יפה עוד כמה רמות מעל אחרי התיקונים ברמה שלא דמיינתי (היא נתנה לי גם הרבה המלצות להשלמת הלוק שלקחתי כמו נעליים ותכשיטים שהפכו אותו לבאמת מושלם).
בקיצור למי שמחפשת מעצבת עם טעם וכישרון מדהים, כנות, מלא פרגון ומבחר של שמלות מיוחדות ויפות אחת יותר מהשניה. זה המקום. ללא ספק....
תאריך קבלת השירות: 21/06/2023 אהבתי: מאוד אהבתי את הפשטות של כל החוויה- גם בשמלות שעם זאת שהן כל כך מיוחדות יש בהן משהו מאוד לא מתאמץ וזה מתבטא כבר ברגע הכניסה לסטודיו ובשירי עצמה שהיא אישה מהממת. כדי להבין עד הסוף כדאי ממש להגיע :)