את נסטיה אני מכירה שנים ועוקבת אחריה באינסטגרם ופשוט כל עבודה שלה זה ווואוווו ווואוווו
אז פניתי אליה בוואסטאפ, השיחה הראשונה בטלפון הייתה מהממת, הסבירה לי ישר את אופן התנהלות הארוע בכללי עוד לפני שידענו מה בכלל הלוז. היא כבר ידעה לעשות סדר.
קבענו שיחה נוספת להסבר של המסלולים האפשריים ומפה רק חיכיתי למפגש הראשון איתה לאיפור ניסיון.
הגעתי לקבלת פנים חמה, קפה, ישיבה של זכרונות והתחלנו לחשוב, לעבוד יחד, להרכיב את הדבר המתאים והמושלם ביותר.
האיפור ניסיון היה מושלם, הראתה לי איך זה יראה, אפשרויות..
עם כל זה, גם קיבלתי שיעור איפור והכנת הפנים לאיפור. המלצות על תכשירים, המלצות על קרמים לשמירה על עור הפנים.. ממש שיעור פרטי.
בזמן האמת, באירוע עצמו, וואווו נסטיה נכנסה לפני 7 בבוקר כבר למקום ההתארגנות עם אנרגיות מטורפותתת!! אחרי כמה רגעים של התארגנות, התחלנו להתאפר... היא ידעה את הפחדים שלי והידיים העדינות, המקצועיות והכשרוניות האלו לא הפחידו אותי, כזו עדינה, כזו מקסימה, כזו מתחשבת. יווואוווו.
תוך כדי האיפור, לא ראיתי דברים כאלה, רקדה איתנו, הרימה איתנו, הרגיעה אותנו ופשוט כל כך הייתה שם נוכחת כחלק מהחבו.
שילוב של מקצוענות ואנושיות שאין לתאר.
התוצאה הסופית, אמאלה ואבאלה. אין אדם אחד שלא החמיא על התוצאה הסופית.
הכל היה בול!!!
האיפור ישב עד הדקה האחרונה, מחמאות אינסופיות, הרעיפו אהבה על המאפרת וידי הזהב, הרגשתי נסיכה באיפור המושלם הזה....