מה קורההה אלי ארביב המלך?! אז חיכיתי כמעט שבוע כדי שבאמת אוכל לכתוב מהלב ולא סתם על הדרך! אתחיל ואגיד שאתה קסם! לאורך כל הדרך וכמובן בחתונה היית קשוב, חסר אגו, מאוד נוכח איתנו. הצלחת לקרוא את הקהל ולהרקיד! ידעת לתמרן בין הסגנון שלי לסגנון של אביעד. ותכלס, המחמאה הכי שווה שיש - שכל כך נהנתי והייתי נוכחת ברגע שהיום אני לא זוכרת אף שיר😂 כי התעסקתי בלהנות ולרקוד עם המוזיקה שפשוט אני זוכרת את ההנאה ולא את איזה שיר היה בזמן החוויה. וזה תכלס הכי חשוב, שתגרום לאנשים לחוות, להנות באמת, להתמסר ולרקוד! אז אני עפה עליך! כבן אדם וכדיג'יי! מאחלת לזוגות שמתחתנים לבחור בך כי הם לא יתחרטו, להפך! תמשיך לשמח אנשים, תמשיך לאנשים לרקוד כי זאת המתכון הטוב ביותר לאושר! תודה שהיית חלק מהיום המאושר שלי ושל אביעודי😍😍😍😍😍😍...
תאריך קבלת השירות: 30/05/2023 אהבתי: את הנוכחות שלו, את ההקשבה שלו אלינו לזוג, בלי אגו של "אני יודע הכי טוב"
את התמרון המדהים בין הסגנונות וההתאמה שלו אלינו ולחבר'ה שלנו.
את זה שהוא הקשיב לקיטורים שלי שלא קשורים למוזיקה בכלל🤣 הטיפ שלי: חיבור לאנשים שבוחרים, לוודא שאנשי המקצוע שם בשבילכם ובשביל השמחה שלכם!