אתחיל מזה שתיעוד החתונה היה בין הדברים הכי חשובים מבחינתי באירוע, כי אני אוהבת צילום ותיעוד. הגעתי למאור בהמלצת צלם הסטילס שלנו, שידע איזה סגנון אנחנו מחפשים. כמו שחיפשנו צלם שיתעד אותנו באותנטיות ויתייחס לחלקים החשובים לנו באירוע בתשומת הלב הנדרשת ככה גם רצינו בווידיאו. צפיתי במספר ווידיואים שמאור יצר ומה שהכי הרשים אותי זה השוני בין כולם. כל ווידיאו מותאם לזוג הספציפי שהוא צילם ולא דומה לווידיאו של זוג אחר. יצא לי לצפות בהרבה ווידיאוים גנריים ומשמימים, ואצל מאור זה באמת עולם אחר.
התקשרתי למאור, הייתה לנו שיחה ארוכה בה הוא שאל המון שאלות מכווינות עלינו ובעצם לקבל מושג על סגנון האירוע, המשפחות, איזה חלקים באירוע חשובים לנו. מיד הרגשתי שאני מדברת עם מקצוען, שלוקח מאוד ברצינות את החשיבות של האירוע עבורנו וזה נתן לי תחושה טובה.
ביום החתונה מאור תיעד בשקט ובטבעיות את המתרחש, ממש לא הרגשתי שמצלמים אותי כל הזמן. הוא היה מצחיק וחייכן ובא באנרגיה טובה וכך היה לאורך כל היום, בצילומי זוגיות, בקבלת הפנים, בחופה ובריקודים.
התוצר פשוט מושלם! כלכך התרגשתי מקטעים שהוא צילם, העריכה פשוט משגעת. לא הייתה לנו אף הערה או רצון לשנות משהו, מאור אמן והוא יודע מה הוא עושה!...
תאריך קבלת השירות: 24/10/2022 אהבתי: הכל! הערות לגבי המחיר: התמורה שווה את המחיר הטיפ שלי: קחו את מאור לתעד את היום המרגש שלכם(: