את ליטלוש המהממת והמוכשרת בטירוף הכרתי בזכות אמא שלה שגם מגיע מתחום הקוסמטיקה ועיצוב השיער ומהרגע הראשון הרגשתי חיבור מטורף אלייה !!
את התהליך יחד התחלנו במפגש ציפיות שמאותו הרגע כבר הבנתי שאני בידיים הנכונות!! במפגש עשינו תיאום צפיות לקראת החתונה , כאשר ליטלוש הייתה מאוד קשובה וסבלנית לכל רעיון שעלה, הציע רעיונות ולא ויתרה עד שהגענו להחלטה על הלוק המושלם עבורי .
ביום החתונה הייתי מאוד לחוצה אבל למזלי היה לי את ליטלוש, היא הייתה שם עבורי בכל רגע אפשרי לכל דבר שהייתי צריכה הרבה מעבר לציפיות שלי ולמה שסגרנו , היא נתנה את כל כולה ואפילו מעבר לזה, נשארתי ללא מילים כי בזכותה הרגשתי כלה יפה ומאושרת לכל אורך היום!!
ליטלוש השקיעה בכל שערה ושערה שעל ראשי וכל טאצ׳ אפ באיפור שהרגשתי שהייתי זקוקה לו. היא עשתה עבודה מהממת ומושקעת השקיע המון מחשבה וכוח וסובלנות בתסרוקת המהממת והמושקעת ברמות שהיא עשתה לי . בנוסף היא גם איפרה את החברה הכי טובה שלי והיא הפכה אותנו למהממות ומאושרות ביום המרגש והחשוב הזה !!
המסקנה שלי לכל כלה או בחורה שתבחר בליטלוש לכל אירוע שתדע שהיא זוכה ובענק !! היא זוכה בבחורה עם ידיי זהב ולב ענק !!
ומבחינתי ליטלוש אחרי האירוע המדהים הזה עבורי תיהיה המלווה של בכל האירועים העתידיים!!...
תאריך קבלת השירות: 16/05/2023 אהבתי: את הלב הענק של ליטלוש , את הסובלנות הרבה שלה וכמובן את זה שהיא כישרונות בכל מה שהיא עושה ועושה הכל באהבה רבה ,במסירות ובקצועיות רבה !!