יניב צילם את החתונה של גיסתי הטרייה לפני בערך 18 שנה.. כשנועם בעלי הטרי שיחיה הראה לי את האלבומים מיד ידעתי שאנחנו לוקחים אותו שוב ולשמחתנו הוא נעתר לבקשתנו. כשרואים את העבודות של יניב ישר מבינים שמדובר בצלם כשרוני אומנותי עם המון ניסיון.
ביום החתונה הוא הגיע למקום ההתארגנות עם ארתור צלם הוידאו (הידוע גם בכינוי כחורחה - שם שאנחנו הדבקנו לו) שישר היה איתו קליק 😉🎬 תוך כדי שאני עסוקה עם המאפרת ומעצבת השיער הם כמו מקצוענים ישר צילמו כל זווית אפשרית שלי ושל כל דבר מעניין שיכלו למצוא שקשור לנועם ואליי.
צילמנו את המפגש הקלאסי בין חתן וכלה בפעם הראשונה ומשם המשכנו עם המלווים והמלוות ללוקשיין הראשון שלנו בחוות אלנבי שם צולמו תמונות מאוד מעניינות ויצירתיות כמו ריצה של חתן וכלה יחד עם המלווים (לא יודעת איך הסכמתי לזה), חלקים מהסלואו שלנו ועוד תמונות רומנטיות קלאסיות.
משם המשכנו ללוקשיין הבא בבית חנן במקום סופר סודי שאסור לנו לגלות איפה הוא.... שהדרך אליו כרוכה בשריטות ממיליון קוצים, ענפים, דבורים ועוד חרקים שכולם מסתבכים בשמלת הכלה הלבנה. תוך כדי שאני לא מפסיקה לרטון ולהתלונן ובנוסף בחרדה על השמלה (וקצת מדמיינת איך אני חונקת מישהו) יניב מבטיח שזה הולך להיות שווה את זה! ארתור (חורחה) המקסים מפלס לי את הדרך יחד עם נועם ומשמיע לי שירים הודים מקפיצים או שקטים באנגלית של רונן קיטינג, בקסטריט בויז, טייק דאט ועוד כאלה נוסטלגים שאני אוהבת שמיד הקלילו את האווירה וגרמו לנו אפילו לרקוד. אין ספק שהוא ידע להיכנס ולהבין את הראש של החתן והכלה. כשהגענו למקום ראינו שהוא באמת מיוחד ולפי התמונות הקסומות יניב צדק.. זה באמת היה שווה את זה פריחה מרהיבה עם המון צבעים עזים (ותאכלס השמלה שלמה ונקייה אחרי ניעור קל).
משם, מהרנו מיד לאולם כדי להספיק לצילומי המשפחות ושם כבר חיכה לנו רוני צלם הסטילס הנוסף. צלם סופר מקצועי שלא וויתר לי לרגע ולא הסכים לי להסתיר את השמלה עם זר הפרחים או חלילה לא לעמוד בדיוק במרכז הבמה של החופה ולא עזב אותנו עד שלא ווידא שהתמונה אכן יצאה מצויינת! במהלך האירוע נענה לכל בקשת צילום שלנו וליווה אותנו בצילום כל השולחנות שלשמחתנו הצלחנו לצלם. לסיכום: יניב, ארתור ורוני המון תודה על חווית צילום מושלמת!...
תאריך קבלת השירות: 22/05/2023