נתחיל מהחתונה עצמה- המקום היה מעוצב יפהיפה, כל הבקשות שלנו נענו וקיבלנו מחמאות על השירות ומחלק מהאנשים גם על האוכל. היו כאלו שפחות נהנו ממנו, והיו כאלו שנהננו ממנו מאוד. היו אורחים שאמרו לנו שזה המקום הכי יפה שהם היו בו בחיים בחתונה (ממליצה אפילו להקדים את קבלת הפנים ל-19 אם אפשר כי הוא מדהים בשקיעה). מנהל האירוע (יאיר) היה מקצועי וזמין לאורך הדרך ועשה כל שביכולתו כדי שנצא מרוצים וזה היה מאוד מורגש וגם התבטא בפועל בתוצאות וארגון האירוע. הכל תקתק. הדרך פחות זרמה חלק עבורנו, הייתה לנו חוויה מאוד לא טובה בטעימות (לבסוף היא נפתרה והמנות הוחלפו, אבל זה היה מלחיץ בלשון המעטה) וגם בנוגע למשהו שקשור לריהוט באולם. הרגשנו קצת שהבטיחו לנו הרים ורמת פדנטיות שמשתווה לשלנו ובסופו של דבר (לפחות לאורך התהליך עד החתונה) לא הרגשתי את זה. עוד שני חסרונות מאוד מבאסים- היתושים. האורחים שלנו חזרו עקוצים ברמות מטורפות למרות שנטען שיש ריסוס יומי. בנוסף בזמן החופה שמעו את המוזיקה מהלאגו למרות שהובטח לנו שזה לא יקרה. מלבד הדברים האלו הכל בחתונה עצמה היה מעולה. הקוקטיילים שלקחנו מטעם האולם היו מעולים גם.
עוד משהו שכדאי לקחת בחשבון למרות שלא בשליטת האולם- כשיש הופעות גדולות בלייב פארק בראשון זה יוצר פקקי ענק גם בכניסה לחתונה וגם ביציאה, והיו אורחים שחיפשו חנייה קרוב לשעתיים ופספסו את קבלת הפנים והחןפה בגלל זה. במידה וזה קורה לכם- לבקש בכל לשון של בקשה להקדים ולנסות להגיע גג עד 19:30 (לאורחים שהגיעו בשעה הזו לא הייתה בעיה)....
תאריך קבלת השירות: 18/05/2023 אהבתי: את הנראות של האולם, הקפדה על הלו״ז והשירות בזמן באירוע בזכות יאיר.