הגענו למקום ממש במקרה כי עברנו בדרך לבקר את המשפחה הצפון. פגשנו את מור והיה חיבור משהים ומיידי. המקום היה מקסים, בדיוק השילוב בין מקום טבעי ופתוח לגן מסודר ורשמי. המקום מחולק לאזור קבלת פנים מזמין, רחבת שולחנות גדולה ומרווחת, חופה מקסימה על האגם ורחבת ריקודים גדולה. סידרו לנו גם ערב טעימות שהיה מעולה! הקייטרינג שעובד עם הגן פשוט מדהים. הגן והצוות דואגים להכל! (מלבד בפקים חיצוניים כמו דיג'יי וצלם..) בהמשך פגשנו גם את יפעת וגלי שהיו איתנו בכל התהליך ועזרו בכל דבר. הרגשנו שיש מענה לכל שאלה, עבודת צוות מעולה עם מור, גלי ויפעת והאירוע היה מה שקיווינו שיהיה.
קיבלנו מלא הודעות מרגשות אחרי החתונה שרובן כללו גם הרבה תשבוחות לצוות הגן, לאוכל שהוגש ולמקום עצמו. מומלץ בחום!...
תאריך קבלת השירות: 18/05/2023 אהבתי: אהבנו שצוות הגן היה זמין לשאלות והתייעצות לכל אורך הדרך, שדחפו אותנו לסגור דברים ועזרו לנו לתכנן את הזמן כמו שצריך לקראת החתונה.
ביום החתונה כולם היו מאה אחוז איתנו ועזרו לנו להוציא לפועל את כל התכנונים שלנו כמו שרצינו.
ממש מדהימים.ות!