נויה אהובה!!! ראיתי את העבודות שלך ושמעתי עלייך מקרובות משפחה שהתארגנו אצלך בחתונה, וידעתי שארצה לברר איתך כשתגיע גם החתונה שלי. מהטלפון הראשון אלייך, היה לי ברור שאת האדם שארצה לידי ביום החתונה שלי. ענית בצורה כל כך נעימה, חמה וכיפית, וקלטת את הראש שלי כבר מהההתחלה. עוד לפני החתונה, הפתעת אותי בכל רגע מחדש עם הלב הרחב שלך והיחס הנעים והכיפי (אם זה במשלוח מנות שטרחת להביא לי בפגישת ייעוץ, או הזמינות והנכונות לייעץ ולעזור, גם מעבר למה שמצופה). ביום החתונה ידעתי שאני יכולה להיות רגועה ולסמוך עלייך שאצא בדיוק כמו שחלמתי! וכמובן שלא אכזבת!! קלטת את הראש והסגנון שלי, אפרת וסירקת אותי בצורה הכי מושלמת שיכולתי לדמיין, וכמובן שהכל נשאר במקום עד לסוף האירוע! גם התגובות מהאורחים היו מדהימות, והיה מדהים לשמוע מכולם שקלעת בול למי שאני ולמה שמתאים לי! ארגנת גם אחותי שיצאה מהממת ומרוצה כל כך! מעבר למקצועיות שלך, ולא פחות חשוב, השרת אווירה כל כך נעימה, כיפית ורגועה בזמן ההתארגנות. זרמת עם הצחוקים שלנו והיה פשוט כיף איתך!!! אז תודה ענקית על הכל!!!!! ❤️ ולכל הכלות שמחפשות- אני ממליצה על נויה בלב שלם! לא תתאכזבו:)...
תאריך קבלת השירות: 12/03/2023 אהבתי: אהבתי במיוחד את הסבלנות והגמישות של נויה- היא התעקשה להבין מה אני רוצה, ואם משהו קטנטן הציק לי, היא דאגה לסדר אותו.
אבל הכי אהבתי את הנעימות שלה!! זה כל כך חשוב ביום החתונה להיות עם אנשי מקצוע נעימים וטובים, ונויה מושלמת מהבחינה הזו! נעימה, כיפית, מרגיעה ושמחה! הטיפ שלי: לקחת את נויה, לא תתחרטו:)