דף הבית   >   נותני השירות   >   אור בר - חתונה באור אחר   >   חוות דעת של Debbie

חוות דעת על אור בר - חתונה באור אחר

Debbie
המשתמש זמין לצ'אט

review gallery
מנהלת אירוע היה בין הספקים האחרונים שסגרתי כי פשוט ידעתי כמה יהיה קשה לי לבחור החלק הזה היה חשוב יותר לי מאשר לבעלי, אחרי לא מעט שיחות קבעתי מספר פגישות עם ספקים שונים והמקצועיות של אור שוותה אותי, כבר מהפגישה הראשונה הרגשתי שאני בידיים טובות, שאני יכולה לשחרר את הפריק קונטרול שבי ולתת לאור לדאוג לכל מה שצריך והיא אכן עשתה זאת בצורה המקצועית והחמה ביותר , אור בחורה מקצועית ברמות ומעבר לזה יש לה לב מדהים, גם בני המשפחה הקרובים והחברים שמו לב לנוכחות שלה מרוב שהיה לה חשוב שהכול יהיה בצורה מושלמת. היה לי המון פרטים קטנים בחתונה והיה לי חשוב לקחת מישהי שלא תשכח שום דבר ושתדאג שהכול יהיה כמו שצריך וכמו שראיתי בחלומות שלי אור באמת עשתה את זה. אני בטוחה וסבורה שגם באירועים בעתיד אני אשתמש בשירותים שלה והפעם אני גם אתן לה לתכנן הכול כי אם הייתי יודעת לפני בטוחה שהייתי משתמשת בה גם כמפיקה ולא רק כמנהלת . באמת שאני ממליצה מכל הלב!! תודה רבה אור שעזרת לי להגשים את חתונת החלומות שלי!!!...
תאריך קבלת השירות: 14/02/2023
אהבתי: אור דאגה להכול מהפרט הקטן לגדול - תשלום לספקים , עמידה בלוח זמנים , אוכל לי ולבעלי, צרכים\בעיות שונות שעלו עם הספקים או בזמן האירוע ונפתרו תוך שניות, דאגה לנו אפילו לצייסרים ומים ברחבה!! בחורה מקצועית ומדהימה!!
הטיפ שלי: לקחת את אור להפיק ולתכנן לכם את האירוע!!!