דף הבית   >   נותני השירות   >   לב סלוצקי   >   חוות דעת של Lucia

חוות דעת על לב סלוצקי

Lucia
כתבתי עוד חוות דעת אחת
סביר

התחתנו בספטמבר 2018. יום החתונה עבר במקצועיות וצחוקים חוץ מאירוע קטן של ריב בין לב לבין צלם המגנטים באמצע חופה. בחרנו להתעלם. נתנו לו הארד דיסק לשים לנו את כל החומר עליו. לקח לנו שנה לבחור את התמונות ולקח לו 10 חודשים נוספים שפנינו אליו כל שבועיים על מנת לספק את האלבומים. הבעיה האמיתית היא ברגע שביקשנו ממנו את ההארד דיסק (הארד דיסק שהיה בו הרבה חומר אישי)- משך אותנו ואמר לנו שברגע שכל החומר יהיה מוכן ישלח לנו. ביקשתי ממנו שיודיע לנו לפני כי אולי נבוא לקחת. זה היה לפני שנתיים. כשפניתי אליו לאחרונה לגבי ההארד דיסק דיבר בצורה לא הולמת ומאוד לא מקצועית טען שהוא לא המחסן שלנו ושעבר דירה ואין לו את הארד דיסק, שאנחנו אשמים ושמוזמנים לפנות לבית המשפט.
כשרשמנו תגובה שלילית איים בעו״ד ולאחר שבעלי פנה אליו על מנת להסדיר את הדברים טען שכן מצא את ההארד דיסק ושישלח במידה ומורידים את התגובות. בתור מחוות נכונות הורדנו ואז דאג להגיד לנו שמפיצים שקרים ושזו החובה האטית שלנו להוריד את התגובות ושנלמד מזה לקח לפעם הבא. מיותר להגיד שהוא באמת איבד לנו את ההארד דיסק עם כל החומר שהיה עליו ורק סיפק לנו הארד דיסק חדש רק עם החומר בסיס - תמונות לא ערוכות, בלי סרטונים. כשפנינו אליו ושאלנו למה שיקר אמר שהוא מצטער רק רצה שנפתור הכל - לפי ההרגשה שלי רצה שנוריד את התגובות השליליות. אני חושבת שזו חובתי להעביר כאן את החוויה בשלמותה.

שורה תחתונה הוא בן אדם לא אמין. רוצים להיות בטוחים שתקבלו הכל- תשלמו לאחר שמקבלים את כל החומר ואל תביאו לו הארד דיסק.

מבאס מאוד שזה הטעם המר שהשאיר לנו.
תאריך קבלת השירות: 12/09/2018
אהבתי: הצלמים שהיו איתו היו מקצועיים וכייפים.
טיפ 1: תשלמו לאחר שמקבלים את כל החומר
טיפ 2: אל תביאו לו הארד דיסק.
לב סלוצקי
לפני יותר משנה
הקדמה לסיפור הזוי שזוג בחר להכפיש את השם הטוב שלי לפני כולם לא בגלל השירות אלא בגלל הר דיסק חיצוני שבמשך 5 שנים לא טרחה לקחת אותו .( כל תיעוד מוקלט ויש הוכחות להכל ) הכלה הייתה מאוד מרוצה מהשירות והקליטה לי כמה פעמים הודאות עד כמה היא מרוצה מהשירות מתמונות וכלום החמיאו לה. ב2019 התקשרה שאני גם אצלם לה את הברית ( אם לא הייתי טוב היא הייתה לוקחת אותי לברית?)
   . זוג התחתן ב 2018 ואני בגלל אכפטיות לזוגות ביקשתי בזמנו הר דיסק חיצוני כבונוס ללקוחות להעתיק גם לשם את התמונות. הכלה לוצ"י במשך 5 שנים שנשלחו עליה כמה וכמה פעמים לינקים עם תמונות  להורדה פשוט התעלמה מזה וכל פעם סיפרה תירוצים אחרים כמו , אין מספיק מקום במחשב , עוברים דירה והרבה מאוד תירוצים. ב 2020 שלחתי תמונה עם הר דיסק ורציתי לשלוח בדואר ואז כלה אמרה אני מפחדת מהדואר שילך לעיבוד או שאני אבוא או שאשלח שליח .
מ2020 עד 2023 לא טרחה להתקשר אפילו פעם אחד תיקשורת אחרונה הייתה ב2020.
2023 בפברואר שלחה הודאה מה עם הר דיסק שלה ( כעבור 5 שנים ) אני הסברתי שעברתי דירה ואני לא מוצא את הר דיסק  שלה  גם לא באחריותי להחזיק מעל 5 שנים  חומרים  תקופה ממש מוגזמת ואז היא נעלבה וכתבה שאני לא אחראי ( מזכיר שנשלחו כמה וכמה פעמים תמונות ופשוט לא טרחה להוריד ותמיד אשם צלם) ופשוט הכי קל זה ליכתוב עלי ביקורת שיקרית לחלוטין .
ביום שישי התקשר בעלה כדי להרגיע את הרוחות וביקש שיעשה מעמץ לחפש תמונות שפשוט במשך 5 שנים לא הורידו .  הוא גם הסכים שזה לא בסדר. בעלה גם ציין שאישתו  עוברת תקופה לא פשוטה ויש המון עצבים ולכן אני קייבלתי כל הכעס.
אני לילה לא ישנתי ובסופו של דבר מצאתי את התמונות וציינתי שאין לי את הר דיסק הישן ( בהר דיסק הישן היה רק אוסף של מוסיקה שנות 90 לא היה ערך לדברים) הוא היה כל כך מבסוט והפתיח להוריד את כל השקרים עלי.  (פוסט שיקרי)
(שיחה מוקלטת עם כל הדברים) הלכתי לקנות הר דיסק חדש מייד העתקטי את כל תמונות ועזבתי את כל עיסוקי נסעתי לתחנת רכבת מתי שלזוג היה נוח והעברתי את הר דיסק.
ובאמת מחקו את הפוסט הראשון . ( בפוסט הראשון היה מלל אחר וממש שיקרי אמרתי שאני ילך לעייד כדי לתבוע לשון הרע ,)
אחרי יום אני רואה פוסט חדש מכלה לוצ"י ומלל שונה מהפוסט הראשון , מייד התקשרתי לחתן ואמרתי איך ייתכן שסיכמנו דברים ( הכל מוקלט מילה במילה) ואתם קיבלתם עכשיו את כל התמונות ושוב מכפישים את השם שלי?
חתן לא ידע מה לענות הוא טען שהוא חשב שמצעתי את הדיסר היישן ( הכל מוקלט לא היה ולא נברא ,ציינתי בפירוש שאין לי את הדיסק היישן וגם אין שום ערך בדיסק הישן ) אני שלחתי הקלטות שדברים היו ברורים
החתן ביקש שאני יוריד את התגובה הראשונה שלי והוא יטפל ויוריד את הפוסט השיקרי . החתן גם אמר וציין שני צלם שעוזר לאנשים ואדם אמין  ובגלל שאני כל כך טוב ועוזר לפעמים קוראים דברים לא נעימים.  אמרתי זה ממש לא הגיוני לדרוש ממני משהו אחרי 5 שנים . 5 שנים לכלה לא היה מעניין בכלל מהר דיסק ופתאום בשניה אחת היא מוכנה להפיש את השם שלי בגלל חוסר אחריות מבחינת הזוג.
שירות
 ציינתי לחתן שלוצ"י  הכלה קיבלה ממני שירות גם אחרי 22:00 בלילה מה שקשור לתיקונים ( ותמיד עניתי לה) קיבלה המון מתנות של הדפסות גם קיבלה דברים נוספים ( אבל בפוסט בחרה רק להגיד עלי שקרים)
מה שהכי מצחיק אחרי שמצאתי את התמונות שלה היא גם לא מרוצה כי כתבה זה לא מעובד , במקום לשמוח ולהודות לי שלא ישנתי כל הלילה וחיפשתי את התמונות . אבל יש זוג אחד למליון מה שלא תעשה תמיד לא יהיה טוב.
חייב לציין שבעל (שי) ניסה לדבר אם אישתו ולהרגעה את המצב אבל לצערי לא הצליח .
זוגות יקרים תהיו אחראים לדברים שלכם תתחשבו בספקים ( לצלמים יש המון כלות שצריך לעזור אל תשפטו אנשים אם לא הייתם במקומם) להכפיש בן אדם וללחוץ על מקלדת שאתהכועס על החיים ובסוף זה נופל על צלם זה ממש לא הוגן)
חייב לציין שלזוג יש את כל החומריים חוץ מהשירים שהיו בהר דיסק ( וגם הצעתי עזרה להתקשר לדייג ולבקש ממנו שוב ) אם זה היה חשוב באמת הם היו עושים את זה .
כל מה שאני כתבתי מילה במילה יש תיעוד והקלטות ופשוט אני יצעתי קורבן מכל הסיפור הזה:)
מילה אחרונה אני מאוהב בזוגות שלי:)))