לבואי כלה הגעתי אחרי שהייתי בכ10 מקומות אחרים. בנהם אחד שבאתי לפגישה שנייה לסגור וכשביקשתי למדוד עוד סגנון לפני עשו לי ממש פרצופים מפה הבנתי שאני חייבת למצוא מקום אחר עם מלאאאא סבלנות וככה הגעתי לסוזי בבואי כלה ❤️👰.
סוזי מדהימה מלאת סבלנות ❤️ גם אצלה רציתי לראות בד נוסף ומדדתי שוב לפני הסגירה רק שסוזי נתנה לי למדוד, להתלבט ולהגיע להחלטות שאני בטוחה בהן.
הראתה לי את כל האפשרויות מכל הלב והקדישה לי את הזמן שהייתי צריכה להיות שלמה בבחירות. בחרתי לעשות 2 שמלות בתפירה אישית.
את השמלה שתפרנו לחופה הרכבנו מ2 תמונות של שמלות שאהבתי מפינטרס. בכל אחת מהן אהבתי משהו אחר 🥰
סוזי הסבירה לי מה אני רואה ומה מיצר את המראה הזה ומה האופציות בדים אצלה (יש לה מגוון מטורף!!!)
החוויה של להרכיב את הכל הייתה מסקרנת וכיפית.
גם כשרציתי לשנות או לא היה לי נוח משהו היא שינתה בחיוך 😊 כמו זוויות במחוך, בד בחצאית אורך ועוד ❤️
השמלה שלי הייתה מחוך עם תחרה צרפתית משחקי בד מעל ותחרת חרוזים בצד נשמע עמוס אבל ממש עדין אני יצרף תמונות 👰🥰
שמלה שנייה הייתה שמלת חרוזים צמודה.
ממליצה ממש בחום! סוזי בבואי כלה מקצועית, סבלנית ויש מגוון מטורף וחניה 😊🥰...
תאריך קבלת השירות: 22/09/2022 אהבתי: את הסבלנות, המקצועיות והמגוון ❤️ הטיפ שלי: לסגור בבואי כלה 😊