בהתחלה התלבטתי אם לעשות אירוע בכלל, רציתי אירוע קטן של איזה 50 איש, פרסמתי בקבוצת פייסבוק הקשורה לנושא החתונות וגדי פנה אליי, מאוד התרשמתי ששמעתי כל מיני קטעים שלו באירועים וראיתי באמת מישהו בתחילת דרכו אך מאוד מוכשר, האינטואיציה שלי אמרה לי שזה הDJ שיהיה באירוע שלי.
אחרי שהיססנו,התלבטנו,שיננו כל שנייה את תאריך החתונה כי לא ידענו מה אנחנו באמת רוצים באירוע ומה הקונספט בחרנו לעשות אירוע באולם White בפרדס חנה ובתאריך ה16.1 חשוב לי לציין שגדי היה איתנו לכל אורך הדרך, וכל פעם ששאלתי אותו על תאריכים שפנויים הוא תמיד היה סבלני ואמר שהוא תמיד פה עבורנו.
הגיע האירוע, ולא טעיתי בבחירה שלי, דיג׳יי גדי פרץ פשוט הרים לנו את האירוע בדיוק כמו שרצינו וביקשנו, עם סדר השירים שביקשנו, בסגנון שציפינו,גם במהלך הפגישה הראשונה לפני האירוע גדי המליץ ליווה והדריך אותנו ונתן לנו עצות, גדי מאוד גמיש ומאוד זורם מבחינת מוזיקה ויכול להפוך כל סגנון מוזיקה למשהן שמתאים לאירוע.
תודה רבה על המקצועיות, על הכישרון שלך גדי, קיבלנו ים מחמאות על המוזיקה, תודה על הכל❤️🙏 מריאן הכלה....
תאריך קבלת השירות: 16/01/2023 אהבתי: הכל מחיר: 3,150 הערות לגבי המחיר: מחיר אטרקטיבי ביותר הטיפ שלי: דיג׳י רק גדי פרץ !