וואו איזה מקום מדהים!
הגענו מניו-יורק למצוא מקום לחתונה כחצי שנה לפני התאריך המיועד, חיפשנו מקום עירוני ל-150 אורחים באיזור המרכז. האוכל היה מאוד חשוב לנו והיה לנו תקציב מסויים. רצינו מקום שלא דורש יותר מדי התעסקות בלעצב אותו בשביל להוריד מעומס ההחלטות שגם ככה קיים בזמן תיכנון חתונה.
ראינו 6 מקומות והתאהבנו בריי, כמה רמות מעל שאר המקומות שראינו.
כבר שנכנסים שמים לב להקפדה על הפרטים, הכיסאות, השולחנות, החלונות הגדולים, שילוב צמחייה עם עיצוב עירוני, ספות עור - פשוט וואו.
נפגשנו עם עינת שהייתה אדיבה, מקצועית, עם תשובות לכל השאלות שלנו. היא התאמצה מאוד על מנת להימנע מלהפריע לאירוע שהתקיים באותו ערב, לא נתנה לכולנו להסתובב באירוע, רק לאחד מאיתנו - קיבלו הרבה נקודות על כך.
אחת מאבני הבוחן שלי היתה לבדוק את מצב השירותים - היו נקיים ומוקפדים כמו שאר האולם.
בשבילנו האולם לא דרש שום תוספת עיצוב, היה מהמם כמו שהוא. רק בחרנו סוג חופה ועיצוב שולחן כל השאר השארנו AS IS.
טעמנו קצת מהאוכל (לא ארוחת טעימות) ואהבנו נורא את ההצגה והטעם של האוכל.
המחיר היה קצת יותר גבוה מהתקציב הראשוני שלנו אך החלטנו ללכת על זה כי ראינו שזה בדיוק מה שחיפשנו.
בגלל שאנו לא גרים בארץ, הגענו לארוחת טעימות רק כשבוע לפני החתונה עם ההורים, וכשנכנסנו לאולם שוב, נזכרנו כמה הוא יפה במציאות וגם ההורים שלנו נפעמו מעיצוב האולם והאוכל.
עד האירוע, התקשורת עם עינת הייתה חלקה, לא היו לנו יותר מדי בקשות גם ככה, אבל כל מה שרצינו ושאלנו קיבלנו מענה.
האירוע עצמו התנהל חלק, כל דבר שרצינו, קיבלנו מענה מהיר. החדר משפחה גדול ומרווח עם שירותים ומקלחת בפנים.
האירוע קטף מחמאות וחלק נכבד שייך מהן לאולם ולאוכל.
לסיכום, מקום מהמם, מקצועי, מוקפד, אוכל מצויין. היינו עושים שם מסיבה כל חודש אם הייתי יכול.