טוב תקשיבו פשוט סיימתן לחפש!
הגעתי לאלינה לפגישת ניסיון והקליק היה מיידי. אלינה משרה ביטחון, מוכנה להקשיב, מוכנה לנסות סוגים שונים של חומרים, קישוטים, ובאמת היה אכפת לה לקלוע לסגנון שאני מעוניינת בו. בזמן המפגש אלינה כותבת כל מה שמוצלח וכל מה שצריך לשים לב אליו. ביום החתונה אלינה לא השאירה את הדברים לזיכרון, אלא הביאה איתה את כל ההערות האלה וגם זה ממש זה ממש הרגיע אותי. הרגשתי שאני בידיים טובות לכל אורך הדרך.
ביום החתונה עצמו אלינה הגיעה מוכנה עם כל הציוד שכלל פרחים אמיתיים ותוספות מעטות, אבל אלינה הביאה אקסטרה מהכל למקרה שנצטרך. מעבר לזה, ביום החתונה עצמו התקלתי את אלינה עם תסרוקת ממש שונה ממה שקבענו. לא הייתה שום בעיה וקיבלתי את מה שרציתי. האמת, שבזכות הידיים של אלינה התוצר הסופי היה אפילו יפה יותר ממה שדמיינתי לעצמי. ידיים טובות.
אלינה ידעה לעבוד גם עם הצלמים בשיתוף פעולה יוצא מן הכלל, אפילו העירה את תשומת ליבם לזוויות מסוימות ולרגעים שכדאי לתפוס. אין מילים... פשוט סיימתן לחפש!
אגב, התחתנתי בתחילת אוגוסט. זה אומר שגם הצילומים, גם קבלת הפנים וגם החופה היו בחוץ בחום ולכן ביקשתי את הליווי של אלינה. השיער לא זז ממקומו עד שהחתן ואני חילצנו את הסיכות והגומיות והאיפור נשאר גם עד הבוקר, אבל הליווי היה עדיין אחת הבחירות הכי נכונות שעשיתי ואם גם אתן רגשניות (ובכייניות) כמוני, אני ממליצה בחום. נכון, זה כולל תוספת תשלום, אבל במקרה שלי זאת פשוט הייתה החלטה נכונה.
ביקשנו את עזרתה של אלינה גם בנוגע לאיפור ותסרוקת לאחותי ולאמא שלי. עבורן לא הייתה פגישת ניסיון ושתיהן נראו פשוט נפלא. אלינה הייתה קשובה לרצונות שלהן והיה לה באמת אכפת שהן יהיו מרוצות. באופן ספונטני ביקשנו את עזרתן של אלינה והדס שבאה לעזור גם לאיפור של אורחות שהגיעו במיוחד מחו"ל ותסרוקת נוספת של הדודה. אלינה והדס נשארו איתנו ופשוט הצילו את המצב.
הליווי של אלינה נמשך גם אחרי החתונה. הנחיות מפורטות להתמודדות עם תוספות השיער נשלחו אליי ובאופן כללי התקשורת עם אלינה בפלא גם אחרי החתונה הרגישה ממש חברית. הרושם שאני קיבלתי הוא שלא מדובר בהתנהגות מנומסת של ספק שרוצה לסיים את העבודה וללכת, אלא באופי האכפתי של אלינה.
אלינה פשוט נתנה לי הרגשה שהיא איתי, נמצאת שם כדי להרגיע אותי, לגרום לי להיראות מאושרת כמו שהרגשתי ואפילו לחלץ אותי מהחופה כדי להחליף תסרוקת מהר לפני שנכנסים לאולם... בקיצור... סיימתן לחפש!
תאריך קבלת השירות: 08/08/2022 אהבתי: את האופי של אלינה והידיים הטובות ואת המקצועיות ואת הגמישות והמוכנות לעשות שינויים גם ברגע האחרון והאכפתיות ... קיצור תתקשרו כבר הטיפ שלי: אלינה. זה הטיפ שלי. התקשרתם?