קבלנו המלצה על תמר מאחות של הכלה. ראינו כמה סרטונים שלה ביוטיוב כדי לקבל מושג עליה והתחברנו מאוד מהר לערכים שהיא מייצגת. אחרי שיחה אחת בטלפון איתה, לא הרגשנו צורך לחפש מישהו אחר, ומיד שריינו איתה את החתונה. בנוסף עשינו תהליך של 3 מפגשים בהם למדנו על מקורות טקס הנישואין היהודי וגלגוליו, והמשמעות של נישואין ביהדות, כמו גם מה משמעות כל חלק ושורה בטקס המסורתי הנוכחי. לאחר מכן הרכבנו לנו את הטקס והתאמנו אותו לערכינו תוך שמירה על האלמנטים היהודיים ההכרחיים בטקס. תמר ריכזה את כל ניהול הטקס כולל הכוונת המברכים בחופה והתזמון.
תאריך קבלת השירות: 03/11/2022 אהבתי: את נועם ההליכות, השיחות בגובה העיניים, ההקשבה וההבנה. הגמישות והרצון האמיתי ליצור לנו תהליך שמתאים לנו ולערכים ולאופי שלנו. זה מה שהיה לנו חשוב ביותר ואחת הסיבות שבגללן לא היינו מוכנים להתחתן עם הרבנות. ועם כל ההתאמה האישית - הטקס יהודי לגמרי, זה לא סותר אחד את השני! תמר ניהלה הן את תהליך בניית הטקס והן את החופה עצמה בצורה מדהימה ומקצועית. יש לה נסיון ענקי בהנחיית טקסים. היה מדהים לראות ולהרגיש כמה קהל האורחים היו מחוברים והיו איתנו, איזה שקט מופתי של הקשבה היה! אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על כמה מרגשת הייתה החופה ושככה כולם צריכים להתחתן. נהננו מכל רגע עם תמר! הטיפ שלי: לשריין מוקדם! לא תצטערו