אין ספק שבלי אוריאן, האירוע היה מתנהל אחרת לגמרי! ידענו את החשיבות של מנהל אירוע חיצוני, אבל לא ידענו עד כמה.
כבר בשלב ההכנה ליום עצמו, היא נכנסה איתנו לכל פרט הכי קטן ובדקה מה אנחנו רוצים ומדמיינים שיהיה. הניסיון שלה מאוד מורגש והיא לימדה אותנו כל מיני טריקים וטיפים איך להתכונן ומה להביא.
הדבר היחידי שהיינו מודאגים ממנו לפני האירוע היה חשש להתנגשות בין מנהל אירוע חיצוני לבין מנהל אירוע מהאולם.. ואוריאן הוכיחה שזה בכלל לא בעיה. יחסי האנוש המעולים שלה עם מנהלת האירוע מהאולם היו מפתיעים לטובה ושתיהן עבדו בשילוב פעולה מהמם. זה היה ממש מרגיע לראות את זה מהצד.
הדבר הכי חשוב לנו היה כמובן ספירת הכסאות והרזרבות. אוריאן העבירה כסאות משולחן לשולחן וחסכה לנו הרבה מאוד כסף בפתיחת רזרבות מיותרים. רק זה שווה כל השקעה בה!
אוריאן דאגה להכלללל וגרמה לנו להרגיש אורחים בחתונה שלנו. היא בדקה איתנו כל הזמן שאנחנו בטוב ועדכנה אותנו ואת הספקים מה השלב הבא. היא הייתה עם הרגליים על הקרקע בזמן שאנחנו באדרנלין ומוקפים באנשים והסחות דעת..
ממליצים לכם לקחת את אוריאן ולהיות בראש הכי שקט שיש!
תאריך קבלת השירות: 17/11/2022