אל תמרה הגעתי בתחילת החיפושים שלי אחרי שמלת כלה קלאסית ואלגנטית. ידעתי שתהיה לי שמלה אחת, והייתי חייבת לדעת שהיא מושלמת ונוחה.
מיד הוקסמתי ממבחר השמלוץ, הסגנונות, התפירה המקצועית והעדינה, ובעיקר מהאדיבות של תמרה שהקשיבה לכל הבקשות שלי ולקחה אותן בחשבון.
תפרתי שמלה מאפס ואני חייבת לציין שנהנתי מכל רגע ומכל מדידה (והיו לא מעט כאלה), למרות שאני לא אוהבת בגדים, מדידות וקניות בדרך כלל.
אבל עם כל הגעה למדידה אצל תמרה ונטשה המקסימות הרגשתי שהרצונות והבקשות שלי נמצאים במקום הראשון.
כל דבר שביקשתי קרה, (כולל הבקשה החריגה שלי שלא יהיו תפרים בחלק הפנימי של השמלה כי העור שלי רגיש) גם אם זה היה כרוך בתפירה מחדש של חלק שביקשתי שייראה בצורה מסוימת והתחרטתי...
וכל מי שהתלוותה אליי למדידות יצאה גם היא המומה מהסבלנות, המקצועית וחוסר ההתפשרות על כל פרט קטן.
והדבר הכי חשוב הוא שביום החתונה הרגשתי נפלא, השמלה היתה נוחה לאורך כל היום והלילה, קיבלתי אין סוף מחמאות (ועדיין מקבלת) על איך שהשמלה ישבה, נראתה, והחמיאה לי
למי שמתלבטת - ממליצה ללכת למדידה ראשונה, להתרשם מהיחס החם שמקבלת כל כלה :)...
אהבתי: את היחס החם והאישי, ואת ההיענות לכל הבקשות שלי כדי שארגיש בנוח בשמלה, בלי להתפשר על הנראות הערות לגבי המחיר: כולל הינומה ושל לחופה