סגרנו עם הרב דניאל בערך 10 חודשים לפני החתונה. כבר משיחת הטלפון הראשונה היה לנו ברור שזה זה ובפגישה איתו קיבלנו את החותמת הסופית.
החופה הייתה בדיוק כמו שחלמנו! הרב דניאל ריתק את הקהל, הייתה דממה וכולם הקשיבו.
הצורה שבה הרב דניאל עורך את הטקס היא מיוחדת במינה. החופה הייתה מלווה במוסיקה, החלק של הכתובה היה קצר וקולע ובתור זוג חילוני לגמרי, הטקס התאים לנו כמו כפפה ליד!
החלק המרגש ביותר בחופה היה כשהרב דניאל הקריא את השיר שכתב עלינו, מדויק, מרגש, מלא בהומור ואישי, שלנו.
עבר רק שבוע מהאירוע, אבל לאורך כל השבוע אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות עליו, כולם עפו עליו ואמרו שלא ראו טקס חופה כזה מעולם.
לא סתם השם שלו עולה בכל קבוצת פייסבוק אפשרית והוא מאוד מבוקש... ממליצה בחום לשריין איתו כמה שיותר זמן מראש....
תאריך קבלת השירות: 10/11/2022 מחיר: 1,100 הערות לגבי המחיר: יום אחרי האירוע הרב דניאל התקשר ושאל האם אנחנו מאשרים שהכסף ייתרם לעמותה שהקים לזכר אמו. כמובן שהסכמנו ושמחנו על כך. הטיפ שלי: לסגור עם הרב דניאל כמה שיותר זמן מראש ולא לוותר על השיר! אנחנו התלבטנו, קצת התביישנו ובסוף, זה היה החלק בחופה שהכי התרגשנו ממנו, אנחנו והאורחים.