זה התחיל מזה שבכלל לא חשבנו שאנחנו צריכים מפיק לאירוע, חשבנו שזה לא בשבילנו. אחרי שיחה עם חברים קרובים הם אמרו לנו שההחלטה הכי טובה שהם עשו בחתונה זה לקחת את עדן. היום כשאנחנו אחרי החתונה אנחנו יודעים בדיוק על מה הם דיברו!
עדן פשוט מדהים, באמת אין איך לתאר כמה. מהרגע של ההצעה יש המון המון לחץ מסביב לכל ההחלטות שצריך לקבל, תקשורת עם ספקים, בדיקות, בירורים, השוואות… בזכות עדן כל התהליך הזה היה פשוט חוויה. באמת נהנו מכל רגע והוא היה קשוב אלינו ועזר בהכל. מעבר לזה שהוא תותח על ויודע בדיוק איזה ספקים כדאי לקחת, איזה שאלות צריך לשאול, מה לבדוק ועוד מיליון דברים אחרים- הוא גם בנאדם מדהים שכיף גדול לעבוד איתו והוא תמיד תמיד היה שם בשבילנו ועזר עם כל התלבטות או בעיה. אני יכול לכתוב עוד ספר שלם על למה עדן זאת ההחלטה הכי טובה שזוגות יכולים לקבל, למה אתם חייבים לקחת אותו וכמה שקט נפשי וכיף יהיה לכם מהעבודה איתו אבל כנראה שאם את קוראים את זה את זוג לפני חתונה ויש לכם הרבה על הראש :) אז באמת תסמכו עלינו המלצה חמה מאודדדד מאוד- פשוט דברו עם עדן , לכל השאר הוא ידאג ❤️...
תאריך קבלת השירות: 26/10/2022 אהבתי: קשוב מאוד, עוזר לפתור כל התלבטות בקלות ובאווירה הכי טובה שיש, מקצוען על, יודע בדיוק מה לבדוק מה לשאול, מכיר את התחום בצורה מטורפת והכי חשוב בנאדם מדהים שנה נו מכל רגע איתו. הטיפ שלי: חתן יקר מהרגע שהצעת, עוד לפני שאתה נעמד שוב על הרגליים מההצעה ישר להרים טלפון לעדן לקבוע פגישה. אין עליו.