ואו, מאיפה מתחילים? נתחיל מההתחלה. גן הפקאן היה אולם מספר 12 שביקרנו בו כחלק מסיבובי האולמות וברגע שנכנסו לגן המרהיב ביופיו שהשרה בנו אנרגיות חיוביות ואור ושמחה- ידענו שזה זה! שרון אביאל המקסימה קבעה איתנו פגישה והייתה נחמדה ואדיבה וקשובה החל מהרגע הראשון והרבה בזכותה! קיבלנו החלטה וסגרנו את האירוע שלנו בגן הפקאן. דריה המתוקה דאגה לעדכן אותנו בכל הפגישות, בפגישה הטעימות ועשתה המון מאמצים להגיע לקראתנו שנהיה מרוצים בתאריך, בשעה, ושכל הקרובים שלנו יהיו נוכחים בערב הטעימות! הקשיבו לנו בצורה נפלאה וסבלנית, לכל בקשה שהייתה לנו. רונן, השף של הקייטרינג של האולם היה קשוב להכל, לשינויים במנות והתאמות מיוחדות (צליאק, צמחוני וכו') והכל בחיוך רחב ושלם!!! בערב הטעימות פגשנו את מעיין ואוהד הלא פחות ממושלמים ונסיכים שקיבלו אותנו עם חיוך רחב ולב עוד יותר רחב וכבר מהרגע הראשון התאהבנו בחברים האלה!!!! זכינו במעייני ללוות אותנו ולהיות מנהלת האירוע שלנו, וזה הרגע לומר תודה גדולה- אין מילים שיוכלו לתאר את החוויה החיובית והקסומה שקיבלנו ממך ובעזרתך, היית הכי הכי מדוייקת שיש בכל הפרטים, ההסברים, הכל בחיוך רחב ושלם, והפרפקציוניזם המיוחד שלך!! אין עלייך, אנחנו מבסוטים עלייך ברמות ואת הכי נדירה שיש!!!!! ...
אהבתי: מנהל בר + מלצרים (רותם)- אדיבים, מקסימים, חינניים- באו לעבוד ולעבודה! אלופים במרות.
יפעת- מעצבת הבית של גן הפקאן- קשובה, אחראית, נכונה, מקצועית, מוכשרת- אין כמוה!!!!
רונן- עם הקייטרינג המעלף שלו, אוכל מגוון עשיר בטעמים, בול לטעמנו ולטעמם של הרוב המוחלט של האורחים שלנו!!!!
מיקה- דיילת משפחה- היא הייתה הכי מקסימה, מתוקה, דאגנית- אין עליה, ברצינות, מכל הלב- המשפחות שלנו והחברים עפו עליה ברמות- דאגה לנו לאוכל ולשתייה לכולנו במהלך כל הערב. מקסימה אמיתית!!!!!!!!
דריה- המזכירה של גן הפקאן, אדיבה ונחמדה!
ואחרונה חביבה שהיא בעצם ראשונה- מעיין!!! מעייני היקרה שלנו. באמת את מקצועית, איכותית, נפלאה, מקסימה ומוכשרת ברמות!!! את בהחלט יודעת את העבודה ורואים שאת עושה אותה בלב שלם ובשמחה גדולה! תודה על כל רגע ורגע שליווית אותנו - הטיפים היו מצוינים, ההדרכות היו מעולות, קבלת ההחלטות שקיבלת ביחד איתנו וההמלצות היו מעולות.
הגן והניקיון בגן והסידור שלו- מעל ומעבר שמחנו מאד על כך. הכל היה מאד נסיכותי ומלכותי.