אין מספיק מילים להודות לצוות המופלא שמרכיב את הקסם שנקרא "אגדת דשא".
זה מתחיל מספיר המקסימה מנהלת הלקוחות שקיבלה אותנו בחיוך רחב ובזרועות פתוחות כאשר הגענו להתרשם מהמקום - האולם והגן ובסופו של דבר ליוותה אותנו עד האירוע ולאחריו.
לאחר שכבר ביקרנו במספר גני אירועים,
מהר מאוד הבנו שהאופן שבו המקום מעוצב יחד עם אופן מיקום החופה ועיצובה היוו שילוב מושלם להרגשה אינטימית מחבקת וקסומה המאפשרת לנו בלב שקט לקבל את ההחלטה שבאגדת דשא אנו רוצים לחגוג את האירוע המשמח בחיינו.
מנות האוכל מושלמות מכל הבחינות - פשוט ללקק את האצבעות החל ממנות קבלת הקהל העשירות ועד מנות השף המגוונות שמוגשות באולם כיד המלך וללא פשרות וחלה בקינוחים שמשאירים מתוק בפה לאורחים.
על המנות המטורפות הטעימות והמעוצבות ביד אומן מופקד השף אריק (אנריקה) שישב איתנו מספר פעמים ודן איתנו על ההרכב של כל מנה ומנה.
היה קשוב לחלוטין לגחמות הקוליניריות שלנו שמולאו עד הפרט האחרון בערב שהיה כולו עשיר במנות ובסעודה בלתי נשכחת.
מאחר והיה חשוב לנו מלכתחילה להפיק אירוע מיוחד ואף מורכב ידענו שאנו חייבים את עזרתם המלאה של הצוות הניהולי.
ביקרנו באולם לפחות 8 פעמים במהלך ההתארגנות לאירוע ותמיד קיבלו אותנו עם חיוך ונכונות להקשיב ולעזור.
מירב ...אוייי מירב...
מנהלת האירוע באולם....
אין לנו מספיק מילים בכדי להודות לך על השותפות המלאה והמקצועית בליווי הבלתי פוסק שלך איתנו לעבר אירוע שהאורחים הכריזו עליו כמיוחד ובלתי נשכח.
תודה לך נשמה גדולה שאת על האוזן הקשבת, על העצות הבונות, על אווירת השלווה שאת משרה , על האיכפתיות ועל המקצועיות מהעניינים הגדולים ועד הפרטים הקטנים.
שניצחת על כל ההפקה לאורך כל הערב ביד רמה ומקצועית להפליא כך שהכל זרם ובוצע באופן לא פחות ממושלם.
והכי חשוב על האישה שאת .
תודה לך ע-נ-ק-י-ת.
לגליה ודובי בעלי גן האירועים
אתם אלופי עולם בקסם הזה שיצרתם שנקרא אגדת דשא.
אין ספק שאתם בעצמכם אגדה עם צניעות וענווה שהיא בגובה הדשא :)
העובדה שאתם בעלי המקום ונמצאים ממש במשרדים של גן האירועים יום ביומו ודלתכם פתוחה לקבלת לקוחות חדשים ותמיכה בלקוחות קיימים זה מה שמאפשר לכל מי שסוגר את האירוע שלו באגדת דשא לדעת שיש לו גב רחב מאוד עם תמיכה מלאה של הקודקודים גם לפני ובמיוחד במהלך האירוע. ככה שאין מקום לטעויות כלל!!!
לסיכום - מקום שמעוצב באופן יוצא דופן, מקום מופלא וצוות מופלא אף יותר,
מההנהלה הבכירה ועד אחרון המלצרים המקצועיים.
מי שבוחר בכם בוחר שותפים לדרך של הגשמת חלום מהאגדות.
מאיתנו שלי ודובי - החתונה 27 לאוקטובר 2022
פשוט תודה....
הטיפ שלי: כאשר אתם בעצמכם תדעו מה אתם רוצים וכיצד מעוניינים שהאירוע שלכם יהיה. כל הצוות יהיה איתכם ויתמוך.
לדעת גם לשחרר ולתת לאנשו המקצוע שבמקום להנחות אתכם לדרך המלך .