אורי היה מדהים! כבר מהפגישה הראשונה שלנו איתו הוא נתן לנו תחושה חמימה וביתית.. התעסק בלהכיר אותנו ולהתחיל בבניית התהליך איתנו,
הוא נתן לנו בתור התחלה קובץ דוקס עם שאלות מנחות עלינו ואיך הכרנו, מה אוהבים אחד בשניה, בעיקר בשביל להכיר אותנו ומתוך זה הוא בחר איך להעביר את הסיפור שלנו והייחודיות שלנו כזוג לשאר האורחים במהלך הטקס! חייבת להגיד שזה נעשה נהדר עם אורי!
בקובץ היו כל מיני סוגים שונים של טקסים, ממש בנק של רעיונות שמשם לקחנו כל מיני משפטים שאהבנו וחיברנו אותם לכדי טקס יחד עם אורי....
תאריך קבלת השירות: 13/10/2022 אהבתי: שהכל היה מאד אישי! עניין אותו להבין למה זה חשוב לנו יותר ולמה זה חשוב לנו פחות על מנת לדייק עוד יותר את בחירת המילים שלנו ואילו מסרים בעצם אנחנו מעוניינים שיועברו בינינו, בין המשפחות ועם האורחים. מחיר: 2,200 הטיפ שלי: כשהיינו צריכים למלא את הקובץ שאלות על עצמנו, הפכנו את זה לדייט ממש… מסגנן כוסות יין, ישבנו כל אחד עם מחשב וכתבנו ושפכנו את שעל ליבנו וזה גרם לנו להתקרב עוד יותר לתהליך של בניית הטקס והמשמעות שלו עבורנו.