מור האחד והיחיד!! 👑❤️ כמה ימים לקח לנו להתאושש ולעכל את האירוע המטורף שהיה וכל כך הרבה מזה בזכותך. פשוט לא הפסקנו לקבל תגובות מאנשים כמה היה מדהים ברחבה, אנשים אמרו שהם לא הפסיקו לרקוד כי המוזיקה היתה פשוט אדירה, התלונה היחידה של אנשים היתה שהיה כל כך טוב ברחבה שהם כמעט ולא הספיקו לאכול😂😂
תודה גדולה על זה!!!
בתור התחלה להגיע לפגישה אצל מור גורמת לך לרצות לרקוד מאווירה טובה שהוא משרה וזה מוסיף להתרגשות שגם ככה מאוד גבוהה! כבר מהרגע הראשון שהגענו למור (כמעט שנה מראש לפני החתונה!), לא היה לנו ספק כי מצאנו את ה-DJ לחתונה שלנו. בפגישה הראשונה, מור ישר קלט אותנו ואת סגנון המוזיקה שלנו ותוך דקות כבר לא הפסקנו לרקוד. לאורך כל הדרך מור היה שם לקבל כל בקשה שלנו. ידענו שיש על מי לסמוך. זה המשיך בפגישה לפני החתונה שבה מור ישב איתנו ואפילו ערך את שיר הסלואו שלנו ככה שיתאים בדיוק לזמן שרצינו שיתנגן ברחבה וכל בקשה שהייתה לנו התממשה בצורה הטובה ביותר ברחבה, וכל זה במחיר סופר סופר הגון שלא שומעים בשוק!🙏😎 החלק הכי מדהים היה שפשוט ראו במהלך החתונה כמה הוא פשוט קלט את הקהל. התאים את השירים לכל המגוון של האורחים (כולל כאלו מחו״ל) שפשוט לא הפסיקו לרקוד, לא היה מצב כזה שהרחבה היתה ריקה והאירוע שלנו שהיה חתונת אמצע שבוע היה בווייב של חתונת חמישי😁🥳
אם אתם שם, זוג שקורא ומתלבט על איזה DJ ללכת, לכו על מור! הוא יודע לעשות את העבודה בצורה הכי טובה שיש ואתם לא תתחרטו....
תאריך קבלת השירות: 24/10/2022 הטיפ שלי: פשוט לסגור עם מור, אין מה להתלבט