ואוו שחר! מלאך שלי! לא יכולתי לבקש מאפרת ומסרקת יותר טובה ממנה! קיבלתי אינספור המלצות על שחר. ברגע שנכנסתי לאינסטגרם שלה ראיתי את כל הכלות והעבודות היפהפיות שלה וישר ידעתי שהיא מקצועית בטירוף! וברגע שדיברתי איתה הבנתי גם כמה היא נעימה, מתוקה וחיובית והיא זו שתהפוך את היום המיוחד שלי להיות מושלם!
בנוסף ליום האירוע הלכתי לביתה של שחר ליום ניסיון ששם הבנתי שהיא הופכת להיות לא רק המאפרת שלי אלא ממש חברה! ביום זה היא הראתה לי כל מני דוגמאות לאיפור ולשיער בהתאם לרצונות שלי וכמובן שיתאים לשמלה שלי וכל זה באווירה מדהימה.
ביום האירוע שחר הגיעה מלאת מצב רוח ומוטיבציה בשמיים והפכה את שעות ההתארגנות לנעימות ורגועות לקראת המפגש עם בעלי. אפשר לראות בתמונות את התוצרים המושלמים שלה!
סמכתי על שחר מהרגע ששמעתי את קולה ואכן התוצרים יצאו בהתאם! היא קלעה בול לטעם שלי.
וחשוב לציין שלכל אורך האירוע האיפור והשיער נשמרו בדיוק כפי שיצאתי מההתארגנות! ...
תאריך קבלת השירות: 03/10/2022 הטיפ שלי: תמצאו מישהי שאתם סומכים עליה ושתעשה לכם את יום ההתארגנות לרגוע ונעים