שחק דיג'יי תותח ובחור קסם! אחרי שהרים בטירוף בחתונה של חברים שלנו ולא יכולנו לרדת מהרחבה לרגע - היה לנו ברור שניקח אותו גם לחתונה שלנו והוא היה הספק הראשון שסגרנו! כבר מהרגע הראשון, שחק היה מקצועי, קשוב לכל בקשה, יצירתי והכי כיפי שיש! הרגשנו שחשוב לו להכיר אותנו, להבין בדיוק מה מתאים לנו, לגרום לנו להרגיש הכי בנח ולהנות בטירוף מהחתונה שלנו ומכל התהליך שלפני, ובאמת היה לנו אדיר! האורחים שלנו עפו עליו ונתנו מלא מחמאות, הרחבה הייתה מפוצצת לאורך כל החתונה, עם 80 אנשים שמקיפים אותנו בשיר סיום.
מאז שחק כבר תקלט בחתונות של כמה חברים וכל אחת מהן הצלחה מסחררת! היינו מתים להתחתן שוב רק כדי לזכות שוב באנרגיות המדהימות האלה, והרבה בזכות שחק התותח, ממליצים בטירוף!...
אהבתי: בתור זוג שתמיד נמצא על הרחבה בחתונות ולא מפסיק לרקוד לרגע - אהבנו ששחק שם דגש על הסגנון שאנחנו אוהבים, מאוד יודע מה הולך בחתונות ויוצר חיבורים מיוחדים ושווים שמרימים את האנרגיות ממש, ותוך כדי מצליח לשלב סגנונות מגוונים ככה שהמוזיקה פונה לכולם וכל האורחים מצליחים להתחבר, להנות ולהשתגע בלי מקטעים שלמים בערב שמורידים אנשים מהרחבה! הערות לגבי המחיר: הרבה יותר זול מהשוק וברמה הכי גבוהה שיש! הטיפ שלי: לקחת את שחק כדיג'יי שלכם - לא תתחרטו!