בקתה ביער היה המקום הראשון שראינו, איך שעמדנו בכניסה לבקתה, הסתכלנו אחד על השניה וידענו שכאן אנחנו רוצים להתחתן. מיד לאחר שנכנסנו (זה היה לפני אירוע צהריים) אז יצא לנו לטעום מהדוכנים של הבופה, וזה היה ממש ממש טעים. סגרנו עם אילנה המהממת, היא הקשיבה לכל הצרכים שלנו ודאגה להכל.
חפרנו מלא חפירות גם לאילנה וגם למורן (שאחראית על נושא ההושבות ועל עוד הרבה דברים), ושתיהן ענו תמיד בסבלנות ונתנו לנו הרגשה שאנחנו בידיים טובות.
אז אחרי שהכרנו את מיקי אילנה ומורן, הכרנו ביום האירוע את גיא שהיה המנהל של האירוע, בחור תותח אמיתי, ניהול את האירוע באופן מושלם!
מעבר לצוות המנהלים, גם צוות המלצרים היו מדהימים ונעימים לכל האורחים, והאוכל היה מטורףף. כששאלנו את האנשים שאנחנו יודעים שלא אומרים סתם מנימוס אלא אומרים את האמת, הפידבקים בלי יוצא מן הכלל היו שהאוכל היה מדהים. גם בבופה וגם במנה העיקרית.
עשינו אירוע גדול יחסית (אירוע של קצת פחות מ400 איש) והכל הלך חלק....
תאריך קבלת השירות: 29/09/2022 אהבתי: הצוות המדהים, מהמנהלים ועד למלצרים. ממש הרגישו כמו משפחה גדולה. מזה שכולם היו סובלניים לכל האורחים ועד לזה שמלצר תותח אשכרה רץ לבית שלו שהיה ליד האולם כדי להביא לנו חוט ומחט, כדי לתפור משהו בשמלה שנקרע ברגע האחרון לפני החופה. הטיפ שלי: לא להתבייש. לבקש ולשאול כל דבר, גם אם זה נראה לכם שאלה מטומטמת.