אהבה ממבט ראשון. רק ככה אפשר לתאר את מה שהלך במפגש שלנו עם עמי יחזקאל מזברה מיוזיק... מהשניות הראשונות כבר הבנו שהוא יהיה הדי ג'יי שלנו ביום המאושר בחיינו , ללא צל של ספק!
לאורך כל התהליך, עמי היה פשוט מדהים- קשוב לבקשות המאוד ספציפיות שלנו (שנות ה80, 90 ו-2000, עם דגש על קהל שבא לרקוד עד אור הבוקר). הוא ידע להמליץ על סגנונות , אומנים ספציפיים , ואיך לתכנן את הערב עצמו. וכל זה כשהוא צנוע, חייכן, אדיב וסבלני, רק רוצה שיהיה לנו כיף וטוב בכל שניה.
והחתונה עצמה ??? יואו! אין מילים לתאר את הטירוף שהיה לנו שם! הקהל לא נח לרגע, כל אורח ואורח היה על הרחבה בכל רגע נתון, רוקד ומשתגע יחד איתנו! בשיר סיום, היינו עם מעל 100 אורחים עדיין ברחבה, עטופים סביבינו ושרים בקולי קולות. עמי פשוט הגשים לנו כל חלום, והפך לנו את החתונה לערב הכי מרים ושמח שאי פעם היה. האורחים שלנו לא מפסיקים לדבר על כמה הוא היה מקצועי ומוכשר ואנחנו ראינו בלייב איך כל אחד נהנה בזכות הבחירות שירים המדויקות של עמי. עמי ילך איתנו עוד שנים רבות, הקשר ממש לא נגמר פה. זכינו להכיר ולעבוד עם איש מוכשר, מקצועי ועם לב זהב, וללא ספק זאת הייתה בחירה הכי מדויקת עבורנו. חשוב לא פחות לציין שמנהלת המשרד של זברה (שחר) היא מקסימה ביותר, עזרה לנו בהכל ודאגה שכל התהליך יהיה לנו כיף וקליל.
תודה רבה רבה רבה על כל רגע ורגע, אנחנו אסירי תודה והכי ממליצים על עמי ועל זברה מיוזיק ! ...
אהבתי: הכל הכל הכל. באמת. המקצועיות, היחס החם והאדיב, הפרגון, הכשרון, השמחה של הצוות. הכל. מחיר: 6,000 הערות לגבי המחיר: מחיר ממש הוגן ! הטיפ שלי: לבחור עמי יחזקאל מזברה מיוזיק 😉