מההתחלה ידענו שאנחנו רוצים חתונה יחסית קטנה ואינטימית. כל המקומות שביקרנו בהם הרגישו לנו גנריים ומסחריים.. עד שהגענו לווייט. מיוחד ברמות, מעוצב ומוקפד. ראינו את המקום עוד כשהיה באמצע שיפוצים ועדיין התאהבנו מיידית. העיצוב מהמם ויש לוויט אווירה קסומה של מסיבת קוקטייל כיפית ומדויקת. איתן הבעלים נתן הרגשה כלכך נעימה ומזמינה וקיבל אותנו בזרועות פתוחות ובאהבה גדולה, אוהבים לעשות שם אירועים וחתונות ומרגישים את זה בכל אספקט במקום. כולם כיפיים זורמים וקלילים וכל ההתנהלות הייתה כיפית מאוד.
בחתונה עצמה- היה וואו!! לא הפסיקו להחמיא לנו על המקום, העיצוב, האוכל שהיה טעים ברמות- לא הייתה מנה שלא החמיאו לנו עליה.. (גם כשאנחנו טעמנו מהאוכל בטעימות/ אירועים שביקרנו היינו בהלם מכמה שטעים). המקום היה נראה קסום וכולם נכנסו לאווירה ונהנו לאורך כל הערב.
כל ההצעות של איתן ואביתר- היו מצויינות ומדויקות לנו (לדוגמה- להושיב את הצעירים בפנים והמבוגרים בחוץ, המבוגרים ממש החמיאו שהם יכלו לדבר אחד עם השני ונשארו עד מאוחר והצעירים יכלו להתקרחן בפנים בכיף)
גן לחתונה זה הדבר הכי חשוב שיש באירוע- והווייט היה שיחוק ענק מבחינתנו ומבחינת האורחים😍...
תאריך קבלת השירות: 21/09/2022 אהבתי: הכל! הזמינות, ההרגשה שכל מה שנרצה- יעשו באהבה ובשמחה, הנראות והאוכלללל הטיפ שלי: לכו לווייט! לא תצטערו