כבר בשיחת הטלפון הראשונה שבה ביררנו פרטים לגבי הנחיצות של העסקת מנהלת ארוע, גיליתי אשת מקצוע למופת, מקצוענית שחושבת על כל הפרטים הקטנים והגדולים.
יום לפני הארוע אוריאן דאגה לשלוח לנו רשימת ציוד מתוקתקת על מנת שלא נשכח דבר.
ביום האירוע אוריאן התקשרה לכל הספקים ווידאה את הגעתם בזמן ולמקום הנכון. במהלך האירוע, טרם הגעת האורחים, אוריאן דאגה לבדוק שכל דבר ממנה שתיכננו מונח במקומו לשביעות רצוננו. אוריאן צילמה עבורנו את האולם ואת איזור קבלת הפנים מתוך מחשבה שלא יהיה לנו זמן לראות את העיצוב שעמלנו כל כך עבורו.
במהלך הארוע אוריאן דאגה שהכל יתנהל בזמן ובצורה מיטבית, ולא התפשרה עד שהכל היה מושלם! אוריאן עברה בין השולחנות וספרה את כמות הכיסאות והאורחים. נתנה מענה לכל סיטואציה שצצה במהלך החתונה ופתרה הכל בדרך נעימה ואיפסה אותנו כשהיה צריך❤ אוריאן דאגה לצלם את מהלך החתונה ולתעד רגעים מיוחדים מהצד וכן להוציא עבורינו לרחבה כפכפים לאורחים ולהשקות אותנו במלאאא מים😅
בנוסף לכל אוריאן היתה לאורך כל האירוע בשליטה על כמות האלכוהול שהיתה על השולחנות ודאגה בסוף הערב לאסוף עבורנו את הבקבוקים שנותרו וריכזה אותם במסודר בחדר החתן כלה.
בזכות אוריאן יכולנו להיות בחתונה ולהנות מחוסר השליטה כי ידענו בלב שלם שהאירוע שלנו בידיים הכי טובות שאפשר לבקש!
תודה על הכל, את פשוט מקצוענית ואלופה!!! אנחנו מאוד שמחים שלא ויתרנו על השירות המהמם שלך, נתת לנו שקט לאורך כל האירוע.
מעריכים אותך ואוהבים מכל הלב,
דניאל וניסן🥰...