וואו מאיפה להתחיל? הכל התחיל מפרויקט איור שעשיתי של סינדרלה המקסיקאית (ותחקיר).
ראיתי את התסרוקות והפרחים של הנשים המקסיקאיות, את פרידה קאלו, ואחרי שארוסי הציע לי להתחתן- עוד לפני שהיה שמלה/אולם – ידעתי שאני רוצה כתר פרחים על הראש כתכשיט לחתונה. פרחים זה אהבה גדולה שלי, אולגה הגשימה את כל משאלותיי – והיתה יצירתית, מקסימה, וסבלנית לכל החפירות שלי (הייתי קצת בריידזילה) לגבי צבעוניות/גודל הכתר/התאמה לחליפת חתן והפפיון הצבעוני שלו, מה עדיף להזמין לאחיותיי ןכו'.
אולגה שימחה אותי כל כך עם הפרחים היפים לחתונה, הגשימה לי את הפנטזיה- והפכה אותי לנסיכה, בנוסף לכתר הזמנתי ממנה קשתות פרחים לשער לאחיות שלי, זר כלה שהיה מהמם ביופיו.
התמונות מדברות בעד עצמן, לא הפסקתי לחייך מהרגע ששמתי את הכתר על הראש (גם הכתר וגם זר הפרחים החזיקו מעמד כל הזמן צילומים + אחרי החתונה! בחום של סוף יוני)...
תאריך קבלת השירות: 29/06/2021 אהבתי: אולגה עיצבה לי זר כלה, זר לראש ותכשיטים לשושבינות,היתה יצירתית, מקסימה, וסבלנית לכל החפירות שלי (הייתי קצת בריידזילה) לגבי צבעוניות/גודל הכתר/התאמה לחליפת חתן והפפיון הצבעוני שלו, מה עדיף להזמין לאחיותיי וכו'.
גם הכתר וגם זר הפרחים החזיקו מעמד כל הזמן צילומים + אחרי החתונה! בחום של סוף יוני) . הפרחים הגיעו לחדר המלון בו נשארנו רעננים, ובזמן.
טניה היקרה, תודה רבה על התגובה החמה שלך! למען הסר ספק, לא היית בריידזילה בשום שלב. היית כלה שיודעת מה היא רוצה, נעימה ומקסימה, ונהנתי לעצב לך את הפריטים ולקחת חלק קטן ביום המיוחד שלכם. ואני מאוד מאוד שמחה שהצלחתי לקלוע לטעמך!