יצרתי איתם קשר חודש לפני האירוע. בהתחלה הם היו מאד נחמדים, והסבירו הכל. היתה לי בקשה מיוחדת של 70 שתילים של פרח מסוג אחד - והם אמרו שהם לא בטוחים שיכולים לספק, אז קבענו שאם לא יצליחו, יש תוכנית ב של פרחים רגילים מכמה סוגים שהיא גם בסדר.
לאחר כמה שבועות קיבלתי תמונה של השתילים מהסוג שרציתי, מתוכה הבנתי שאנחנו הולכים על תוכנית א'.
שבוע לפני האירוע קבענו שמשלוח הפרחים יגיע בערב לפני האירוע. בערב לפני האירוע, האולם טרם קיבל את הפרחים. התקשרתי והם סיפרו לי שהיה עניין עם המשלוח, וזה יגיע מחר בבוקר. אמרתי שזה לא מה שקבענו, והם התנערו מאחריות. הם גם אמרו שהם כבר דיברו עם האולם וקבעו שזה בסדר - אך איש הקשר מהאולם אמר שהוא לא קיבל שום שיחה כזו.
בסוף השארתי למתאם האירוע מהאולם להתעסק בזה. הפרחים הגיעו בבוקר לפני תחילת האירוע, אך להפתעתי הם היו פרחים מכל הסוגים - תוכנית ב' שלנו. זה היה בסדר, אבל אחרי שקיבלתי את התמונה של השתילים של תוכנית א' זה היה מבלבל מאד.
כמה ימים לאחר האירוע קיבלתי מהם הודעה שאני צריכה להסדיר את התשלום - זאת למרות שכבר שילמתי את מלוא הסכום בהתחלה.
אני רציתי לתמוך במקום שנותן תעסוקה לאנשים שצריכים אותה, לאנשים עם קשיים נפשיים ומנטליים, ובסוף גם קיבלתי את המוצר ששילמתי עליו, אבל לצערי השירות שניתן לי היה תת-רמה....
תאריך קבלת השירות: 03/06/2022 מחיר: 970 הערות לגבי המחיר: 70 שתילים + אריזה בנייר + פתקיות מיתוג + משלוח