ואווווו !! אמאלה ! שיר פשוט מטורפת !!
נתחיל בזמינות נעבור לזה שהיא לא רק מעצבת שיער אלה עושה גם סטיילינג על הדרך , מרגיעה את כל בפאניקה מסביב והכי חשובבבב השיער שלה לא זז לשניהההה כל היום , התחתנו ביולי שיא החום והשיער לא זז ! אחכ בשמלה השניה לא רק שהיא עזרה לי להתלבש להירגע לשתות לנשום ולעזור למאפרת היא עשתה שיער משוגע שלא מפסיקים לדבר עליו , לשיר יש יד שהיא שלה ואפאחד לא יכול לקחת לה אתזה וזה מהמם ! וכל זה כמובן תחת לחץ ב20 דק !! הכינה הכל מראש במורה מסודרת הסבירה ואפילו פינקה בסבון מיוחדים שעוזרים לרכך את השיער אחרי כל התוספת !
בקיצור !! פראיירית מי שלא לוקחת נכס שכזה !
(וכןןן היא עזרה לי להשים גם נעליים תכשיטים ואקססוריז למרות שזה ממש לא מתפקידה !!)...
תאריך קבלת השירות: 06/07/2022 אהבתי: השיער היה עמיד לכל הערב !זה היה מטורף לא מפסיקים להחמיא לי על השיער !
הכי אהבתי את הטאצ היחודי שלה, אם זה בשיער שהיא מוסיפה דברים קטנים שייחודיים לה שמקפיצים את כל הלוק ואם זה האופי המקרין והשמח שלה שביום כזה זה הכי חשוב ! הטיפ שלי: הכי חשוב לשמוח ולשחרר ולתת לאנשי מקצוע הטובים שבחרתם לעשות את העבודה שלהם