אל אריה הגענו במקרה דרך המלצה מרב אחר,
בתור הרב המחתן שלנו הוא ביקש שנשלח לו את סיפור ההיכרות שלנו, כולל פרטים עלינו, ותיאם איתנו איזה סוג של חופה נרצה.
החופה הייתה מדהימה!!! הוא סיפר את הסיפור שלנו בצורה מרגשת שהניסוח שלה פשוט נחקק בזכרון, ידע איפה לזרוק משפטים מקלילים ומשעשעים שגרמו לקהל ולנו לצחוק ולהשתחרר, עשה את התהליך מעניין ולא נמרח ומייגע, ונתן לנו להביע את עצמנו בחופה ברגעים הנכונים.
בתור זוג עם קהל של הרבה צעירים ומשפחות רועשות ציפיתי לדיבורים מציקים בזמן החופה, אבל למרבה הפלא הקהל היה קשוב בשקט מופתי. הרב אריה לוין יודע לרתק בקולו ובהגשתו כך שאף אורח לא רוצה לפספס מילה.
בתום החופה ולאחר מכן היו כמה זוגות חברים מאורסים שניגשו וביקשנו מאיתנו את מספר הטלפון שלו בשביל החופה שלהם....
אהבתי: בתור חילונים שומרי מסורת לא כל כך הכרנו את ההתנהלות מול הרבנות, וכשהעלינו את החששות מול אריה הוא מיד הסביר לנו על התהליך בצורה ברורה, קישר אותנו לרב מהרבנות הקרובה לאזור המגורים שלנו, והפך את כל תהליך פתיחת תיק הנישואין למהיר וקליל מאוד.
בנוסף הוא נתן לנו כמה טיפים משלו לגבי ההתנהלות מול הרבנות ועוד כמה דברים מהניסיון שיש לו עם כל אולמות האירועים.
הרב אריה נותן לכם להביע את עצמכם בחופה, אם זה לתת לאישה לקדש גם את הגבר בטבעת, לשאת דברים זה לזו אם רוצים והכל מוסבר בנועם ובקלילות. הערות לגבי המחיר: הרב לא מבקש כסף ולא דיבר איתנו בכלל על תשלום מלבד תשלום על נסיעות, הוא לא מגיע במונית אלא ברכב עצמאית. אנחנו בחרנו כמה לשים לו מלבד התשלום על הנסיעות. הטיפ שלי: תסמכו עליו ועל התדריך שלו איך לנהוג עם המסמכים, הרבנות והתהליך.