סגרנו את פרומגנט אחרי שהיינו בשלוש חתונות של חברים בשנים האחרונות ובאמת היו שם מגנטים מהממים ואיכותיים ברמות של פרומגנט. בגלל זה למרות המחיר הגבוה לא התווכחנו כי ידענו שנקבל תמורה מדהימה.
לצערי שלושה ימים לפני האירוע גילינו שמגיע צלם שהוא אינו דור (הצלם שצילם בשלושת החתונות של החברים שלנו) אבל דור הבטיח שהצלם השני - ישי - הוא באותה הרמה וטוב כמוהו. לצערי הוא אפילו לא היה קרוב לזה ואסביר:
בשעה שבע וחצי כשהתחילה קבלת הפנים
(אחרי הצילומי משפחות) ישי נעלם מהאיזור והופיע בחזרה רק בשעה שמונה בערב - אחרי ששלחנו 2 מנהלי אירוע לחפש אותו. ממש ממש ממש לא מכבד - במיוחד שכל האנשים שמגיעים רוצים להצטלם איתנו והוא פשוט לא היה שם.
במהלך האירוע ישי צילם סה"כ 586 תמונות, נשמע הרבה נכון? אז זהו שכל תמונה לפחות צולמה פעמיים (אם לא שלוש או ארבע) וזה ממש מרגיש מזלזל.
רוב התמונות שיצאו בתחילת הערב של הריקודים היו תמונות שלי של בת זוגתי ומשפחותינו - לא רלוונטי כי האורחים מצפים לראות תמונות שלהם מקבלת הפנים ואת התמונות של המשפחות גם ככה אנחנו מקבלים בסוף האירוע.
בנוסף לפי החוזה הובטח לנו קופסא מהודרת עם המגנטים ודיסק און קי עם כל התמונות ולא קיבלנו אף אחד מהם...
יום למחר האירוע אבא שלי שאל אותי תגיד, היה צלם מגטים? מסתבר שהוא לא עשה עבודה טובה בלהציג את עצמו לאורחים......
תאריך קבלת השירות: 01/06/2022 מחיר: 1,950 הערות לגבי המחיר: הרבה יותר מדי ביחס לתמורה. הטיפ שלי: ממליץ לכם בחום ללכת על ספק אחר ואם יש לכם את האופציה לבחור לא את ישי באמת שהוא הספק היחיד מכל הערב שהיה מבאס