חשוב להגיד שבמבחן התוצאה - הייתה חתונה מדהימה. המקום (רמת הנדיב) באמת קסום, והחתונה נראית כמו חתונת שטח במחיר של חתונת אולם/גן אירועים. האורחים ממש החמיאו על המקום, על האוכל, על הבר, על האוירה. - חשוב להגיד ולפרגן על זה.
אבל חשוב גם לשקף ולהגיד שלצערנו כל התהליך וכל התקשורת עם המקום עד החתונה היה לוקה בחסר בלשון המעטה, והתעצם אחרי שראינו אירוע עם הרבה ליקויים כחודש לפני החתונה שלנו.
תחושה של חוסר מקצועיות, שאלות חוזרות ונישנות מצידם בשבועות שלפני החתונה על דברים שענינו כבר מספר פעמים. (כמו השאלה אם הקארי הוא עם דג או טופו, כשהבהרנו מהרגע הראשון + בשתי הטעימות שהיינו שהחתונה היא טבעונית). אוירה שאף אחד לא רושם כלום ממה שאתה אומר, ושעובדים על 'שיטת המצליח'. הרגשה שיש חוזה אבל לא באמת מתכוונים לעמוד בו (אנחנו בעצמנו אחרי שלל שיחות שעשינו איתם ושיתוף בחששות שלנו, לא יכולים להגיד שאנחנו בטוחים שהם עמדו בהכל. יצאנו בהרגשה שאין באמת על מי לסמוך).
בשורה התחתונה - המקום באמת מציע משהו שלא ראינו באף מקום אחר - חתונת טבע במחיר אטרקטיבי, אבל לפחות מבחינתנו - היה קשה בתהליך מולם'. [אולי אנחנו גם אקסטרא ביקורתיים, ויכול להיות שזוגות אחרים לא חוו את המקום כפי שאנחנו חווינו]....
אהבתי: הטבע והירוק של רמת הנדיב שמקיף את המקום. מחיר: 350 הערות לגבי המחיר: המחיר הוא למנה בחמישי בערב, לא כולל תאורה והגברה (6,900) וחנייה - (נע בין 600-900) - אז בפועל לאדם יותר הרבה יותר יקר. הטיפ שלי: להנות ולזרום. לשקול לשכור מנהל אירוע שיבדוק שהכל מתנהל כראוי.