וואו אני לא יודעת מאיפה להתחיל!!!
אם הייתי צריכה לתכנן את החתונה שלי שוב היא הייתה נראית בדיוק ככה!!
רצינו לערוך חתונה מצומצמת רק עם הקרובים וחיפשנו אולם בקונספט אחר שיהיה מיוחד עם דגש על האוכל, היה חשוב לנו שאנשים יצאו מהחתונה וירגישו שחוו חוויה אחרת ולא ״עוד חתונה״,
אם לומר את האמת די נמאס לנו מכל האירועים הרגילים והאוכל הסטנדרטי שיש בכל האולמות.
כשהגענו לpop&pope הלכנו קודם למסעדה וכל כך התלהבנו מהאוכל והאווירה הייחודית שלא היה לנו ספק שזה המקום ! אחר כך המשכנו ללכת למסעדה סתם בשביל הכיף עוד 6-7 פעמים 😅
כשהתחלנו בחיפושים אחר המקום המתאים הלכנו לראות את האולם של הפופ ואחרי זה הבנו מיד שמיותר להמשיך לחפש.
ידענו מההתחלה שהמקום היחיד שאנחנו רוצים להתחתן בו זה בpop&pope.
העיצוב של המקום מדהים לא היינו צריכים להוסיף הרבה.
שאול מנהל האולם ליווה אותנו ממש מהשלבים הראשונים של סגירת האולם והיינו בקשר איתו בכל דבר הוא דאג לעזור לנו והיה בקשר עם כל הספקים, היינו רגועים ובטוחים ידענו שיש לנו על מי לסמוך כי שאול הבין אותנו וידע בדיוק מה אנחנו רוצים שיהיה.
לאורך כל הדרך עד האירוע שאול היה מקצוען ידע לאלתר גם במהלך האירוע והכל כמובן בהתייעצות איתנו. אין לי ספק שללא הליווי של שאול כל התהליך והאירוע היה נראה אחרת!!!! תודה רבה אין עליך!!!
מיכאל מנהל האירוע שהצטרף לתהליך לקראת היום המיוחל ובמהלך האירוע ודאג לכל מה שרצינו וכל מה שביקשנו תוך שניות נעשה לא היינו צריכים לבקש פעמיים!
השירות של המלצרים, הברמנים והטבחים היה הרבה מעל הציפיות!! הם תמיד דאגו שלא יחסר שום דבר, מלצרים עמדו ליד כל שולחן כל הזמן ולא הפסיקו לשאול את האנשים אם הם רוצים לאכול ולשתות עוד משהו והגדילו ראש בכל דבר!!
הברמנים גם פינקו את האורחים בשאטים לרחבת הריקודים ודאגו שיהיה שמח!
והטבחים עשו עבודה מצויינת עם האוכל כי האורחים פשוט היו המומים מכמויות האוכל ומאיכות האוכל וכמה שהיה מיוחד וטעים!! האורחים לא האמינו שמגישים להם כזה אוכל בחתונה הם פשוט לא מפסיקים לדבר על האוכל גם אחרי האירוע!!
ולסיכום המקום המושלם להתחתן בו!! תודה רבה לכולם לשאול מיכאל והצוות המדהים שלכם הגשמתם לנו חלום!! 🥰❤️😘...
תאריך קבלת השירות: 23/06/2022 אהבתי: קשה לבחור משהו אחד אהבנו הכל!!😊 הטיפ שלי: להתחתן רק שם!!