חיפשתי הרבה באינטרנט כדי להבין איזה סוג של שמלה ארצה ללבוש בחתונה.
אלי המדהים הוא הראשון שהגעתי אליו לסטודיו, ישר הבין את הסגנון שלי מבלי שאגיד יותר מידי. היה ממש סבלני, נתן לי למדוד כמה וכמה שמלות עד שנמצא ונבין מה הכי מתאים ומחמיא. אחרי שיצאתי ממנו לא הייתי הכי סגורה (כי אני לא הבן אדם הכי החלטי בעולם:) ובינתיים הלכתי למדוד בסטודיו נוסף. היחס בסטודיו ההוא לא היה משהו וגם השמלות לא התלהבתי בכלל.
הפעם חזרתי לאלי ועם חברה, הטעות שלי הייתה שהלכתי לבד בפעם הראשונה (טיפ: תמיד תלכי עם חברה או אמא או אחות, מישהי שאת מרגישה איתה הכי בנוח). היא עזרה לי למקד את עצמי ולהבין מה לא הייתי סגורה בשמלה הראשונה שאלי הראה לי וגם אז הוא היה סבלני כמו בפגישה הראשונה והראה כמה דגמים עד שמצאנו את השילוב המנצח! שמלה מדהימה ב-2 חלקים שממש הייתה דומה לשמלה הראשונה.
עם השמלה קיבלתי גם הינומה, נזר, עגילים וצמיד ממש יפים שהיו כלולים במחיר. עזר לי גם להתאים תסרוקת.
בנוסף אלי היה תמיד זמין בטלפון ובווטאצפ, אפילו כשהלכתי למדוד נעליים ושלחתי לו תמונות והוא עזר לי לבחור מה הכי יפה ומתאים.
תמיד ידע להרים, להחמיא, לשמח ולגרום לי להרגיש טוב! באמת ששמחה ממש מהשמלה שיצאה ושבחרתי ללכת לאלי, כי מעבר למעצב מעולה הוא גם בן אדם מדהים נשמה טובה ותמיד מדבר בגובה העיניים.
קיבלתי המון מחמאות על השמלה לא רק בחתונה עצמה אלא גם לפני בהתארגנות ובצילומים הסתכלו עלי והרגשתי נסיכה ליום אחד! ...
אהבתי: אנרגיות טובות, יחס אישי, מדבר בגובה העיניים, מקצועי, מצחיק, נותן את הלב והנשמה. טיפ 1: כימיה כימיה ושוב כימיה - עם כל ספק גם ממש חשוב. טיפ 2: תמיד תלכי עם מישהי שאת מרגישה איתה בנוח - חברה ו/או אמא ו/או אחות