הרבה חברים ובני משפחה המליצו לנו ללכת לג'קסון לטבעות נישואין בעיקר בגלל המחיר הנוח.
לא שמעתי דברים רעים אבל ראיתי איך החנות מתנהלת ולא כל כך התלהבתי אך בכל זאת חשבתי- מה רע ללכת להתרשם?... הגענו וראיתי טבעות שאהבתי וגם המחיר התאים. הזמנו את הטבעות קצת מעל חודש לפני החתונה. החל מ3 שבועות לפני החתונה התקשרתי לבדוק מה עם ההזמנה וענו לי שהיא תהיה מוכנה רק חודש אחרי ההזמנה.. כלומר שבוע לפני החתונה. התחלתי להילחץ ולהתקשר אליהם כל 3 ימים בערך וכל פעם שאלו אותי מספר פעמים מהו מספר ההזמנה- כאילו משהו היה מוזר שם.
התעקשתי שיקדימו את ההזמנה אך לא עשו עם זה כלום. שבוע לפני החתונה אמרו שהטבעות מוכנות.. אני מגיעה מהדרום לאסוף אותן והטבעות לא היו מה שהזמנתי והייתה טעות בהזמנה.
בחור בחנות הבטיח לי שיתקנו את ההזמנה לאחר הסופ"ש. נסעתי שוב מבאר שבע לרמת גן לאסוף בשבוע של החתונה. ועדיין באחת הטבעות אין חותמת של זהב לבן משום מה.
לא ממליצה על החנות. הטבעות יפות ובמחירים יפים אבל למה להלחיץ ככה כלה בשבוע של החתונה? חוויה לא טובה ולא קיבלנו שום פיצוי.
תאריך קבלת השירות: 12/06/2022 אהבתי: מחיר נוח אך לא שווה את זה. יחס נוראי, החנות לא מנוהלת כראוי. פעם אחת הגעתי לחנות והכניסו מוכרי אוכל רחוב... בחנות תכשיטי יוקרה זה ממש לא מתאים ומוריד את הרמה. מחיר: 1,050 הערות לגבי המחיר: 2 טבעות נישואין זהב לבן הטיפ שלי: אל תקנו שם.