ראיתי את הרב דניאל בחתונה של בת דודה שלי לפני כמה שנים והוא נחקק לי מאז בזכרון. הרב דניאל עורך חופה מיוחדת שלא רואים בדרך כלל במקומות אחרים. הוא מתאים מאוד לקהל חילוני כי הוא עורך חופה קצרה שבה הוא מדבר רק את מה שצריך בהקשר הדתי. רוב החופה עסקה בענייני אהבה ויחסים בן בני הזוג, ערכים שכל אחד יוכל להתחבר במיוחד באירוע מרגש כמו חתונה. בנוסף, הרב דניאל כתב עלינו שיר מקסים בחרוזים עם הומור שהפך את האירוע לבלתי נשכח.
היה לנו חשוב לעשות חתונה כמה שיותר שיוויונית (ככל האפשר במסגרת הרבנות). הרב דניאל היה מאוד אדיב ונענה לכל הבקשות שלנו בהקשר הזה: הוא אפשר לי להיות בלי ההינומה רוב הטקס, גם אני וגם האמהות משני הצדדים נכחו בחתימת הכתובה, אני ובן זוגי הקראנו דברים אחד לשני בטקס החופה וגם שמתי לו טבעת.
הרב דניאל אף המליץ לנו על הרבנות בגבעתיים שהיו מאוד נחמדים ודאג לקחת ולהביא להם את המסמכים שלנו וכך לחסוך לנו טרחה והתרוצצות.
באירוע עצמו קיבלנו מחמאות מהאורחים על הרב דניאל על כך שהוא דיבר על דברים שמדברים לכולם וכולם יכולים להזדהות. הרב דניאל הפך את החופה שלנו למיוחדת ומרגשת מאוד!
תאריך קבלת השירות: 12/06/2022