אלעד רון זאת המנייה הכי בטוחה בכל חתונה נקודה! עוד לפני שהיה לנו אולם ותאריך קונקרטי היה לנו ברור שאלעד יהיה הדיג׳יי שלנו. היות ויש לי מעט ניסיון בעולם התקלוט ואני עוקב קצת אחרי אחרי הקהילה, היה לי חשוב שאני והדיג׳יי נהיה באותו ראש ושלא ינגן את אותו ״סט חתונות טיפוסי״ שדיי נשמע אותו הדבר בכל חתונה.
כבר במפגש היכרות הראשון הבנו שאנחנו יושבים מול גאון מוזיקלי בעל נסיון עצום ותשוקה מטורפת. שמענו קצת קטעים מקוריים שלו, ואחרי שקצת פיטפנו הוא מיקסס כמה שירים באילתור מלא וישר קלע לטעם שלנו (למרות שכל אחד מאיתנו אוהב דברים אחרים). יצאנו מהמפגש הזה נרגשים ומחכים לדבר האמיתי! מעבר לכך, המשך התהליך היה חמים ואישי. על עף היותו דיג׳יי מאוד עסוק הוא נתן לנו תחושה שאנחנו במכרז העניינים שלו.
מעבר לכך שאלעד הוא אנציקלופדית מוסיקה מהלכת, הוא הקורא רחבות הכי טוב בארץ!
במהלך כל האירוע הוא כל הזמן צופה ומרגיש את הרחבה, ויש לו כוחות על-טבעיים לשים את השיר הנכון בזמן הנכון כדי להשאיר את כל הקהל, שמגוון בגיל ובהעדפה המוזיקלית, על הרחבה בו זמנית כל במהלך כל האירוע! היו כמה פעמים שרצינו שירים ומבלי להגיד לו דבר הוא פשוט ניגן אותם ישר. או שהיו לו שתולים ברחבה או שהוא אומן חושים של רחבת הריקודים :) פשוט ככה.
בנוסף לכל זה, לקחנו את עמדת התקליטים המרשימה שלו לתחילת האירוע שהפכה את קבלת הפנים למגניבה מאוד כשרואים את אלעד מנגן תקליטים אמיתיים.
כל מה שנשאר לנו זה להיזכר האירוע המטורף שהיה בזכותו ולהתבאס שמתחנתים רק פעם אחת. ...