אני אתחיל בלהגיד שכמות המחמאות שקיבלתי על שמלה אין סופיות !!
אל איבטה הגעתי דרך מודעה בפייסבוק, נכנסתי לאתר שלה וראיתי שהשמלות מדהימות והמחירים ממש נוחים. ומהרגע שהגעתי לסטודיו התאהבתי, לא רק בשמלות , אלה באיבטה ובצוות שלה, ביחס האישי והחם.
הגעתי למדידות עם הרבה לחץ וחששות כי היה לי מעט זמן יחסית עד החתונה וגם הרבה חששות מכך שאני רוצה שמלה שתהיה לי נסיכית מצד אחד ומצד שני מספיק נוחה כדי להיות איתה כל הערב. מהרגע הראשון איבטה הרגיעה אותי ונתנה לי הרגשה שהיא תעשה הכל כדי שאני אצא עם שמלת החלומות שלי, האחת שתהיה לי מדוייקת לאופי שלי ולרצונות שלי וכך היה . איבטה התאימה לי שמלה שתהיה בול מה שחיפשתי, נסיכית ונוצצת ובאותה מידה נוחה וכיפית ובאמת הייתי איתה כל הערב , למרות שהבאתי שמלה לריקודים , לא רציתי להחליף מרוב שהיה לי כיף והרגשי מדהים בשמלה.
לאורך כל התהליך איבטה הייתה סבלנית, רגועה וסופר מקצועית , הרגיעה וליוותה עד הרגע האחרון. איבטה והתופרות שלה עשו הכל כדי שאהיה מרוצה, החל מהוספת פרחים באזורים שרציתי לטשטש ועד לשיחות טלפון בהן היא מרגיעה אותי מלחצים לקראת החתונה , ולי בתור כלה לחוצה שרצתה שהכל יהיה מושלם זה היה מאוד משמעותי. ...
אהבתי: את האישיות של איבטה. חווית הקנייה אצלה כלכך נעימה, מקצועית, היא סובלנית וקשובה לכל הבקשות הקטנות. כל מה שצריך בסלון שמלות.
אין מספיק תודות להודות לה ולצוות הנהדר שלה הטיפ שלי: לסמוך על איבטה ועל המקצועיות שלה. מרגישים בכל רגע בתהליך את הנסיון של איבטה והטיפים שהיא נתנה לי לגבי השמלה היו מושלמים