וואו. אין לנו מילים. גיא היה הדיג'י בחתונה של חברים, והיה לנו ברור שאנחנו רוצים שהוא יהיה הדיג'י שלנו.
מהרגע הראשון, נוצרה בינינו חברות כזו- היה כל כך כיף והרגיש שהוא הכי מבין את הראש שלנו.
הדבר שהיה לנו הכי חשוב בחתונה הוא המוסיקה- התחתנו במדבר, עם לילה, והייתה חגיגה גדולה מהצהריים לתוך הלילה. חוץ מהשעות הרבות שהרחבה הייתה מלאה ושמחה (מ17:00 עד 1:00 כשהיינו צריכים לסגור, עם הפסקה קטנה באמצע של הרכב שעלה), גיא דייק את הרצונות שלנו, והתאים את אופי המוסיקה בדיוק לאווירה. אנשים לא עזבו את הרחבה, הוא קרא את הקהל, היה ככ איתנו- אין דברים כאלה!!
חשוב לנו לכתוב, שחוץ מהחתונה עצמה- התהליך היה כל כך שמח וכייפי, וזה אחד הדברים שהכי התרגשנו ממנו לקראת האירוע. כחודש לפניי החתונה, נפגשנו אצלו, והוא השמיע לנו סגנונות ושירים שהוא חושב שיתאימו, יחד עם שירים ששלחנו לו בלי סוף 4 חודשים לפניי- שהיו חשובים לנו.. הפגישה מהר מאוד הפכה למסיבה פרטית, ופשוט שעתיים רקדנו.
הייתה לנו חוויה מדהימה, גיא הרים, שימח, דייק, היה מקצוען על- והאדם שהכי התאים לאירוע המיוחד שלנו.
בטוחים שמי שייבחר בו, ייזכה ושהוא ייעשה לו הכי הכי שמח❤️...