דף הבית   >   נותני השירות   >   TESORO - טזורו   >   חוות דעת של Tal

חוות דעת על TESORO - טזורו

Tal
המשתמש זמין לצ'אט

review galleryreview galleryreview gallery
אין אנשים ישרים כאלה בתחום הזה, פשוט לא קיים. אתם לא מבינים כמה מתוסכלת הייתי מהתעשייה הזאת עד שפגשתי את אבי. אבי (הבעלים של המקום) התייחס לחתונה שלנו כאילו הוא מארח אירוע של המשפחה שלו בבית שלו! הבנאדם מקצוען ברמות אחרות, עובד באירוע הכי קשה מכולם. מאוד סבלנו כשחיפשנו מקומות, קיבלנו הצעות מחיר לא שפויות, הרגשנו שמחרטטים אותנו ורק מנסים לעשוק אותנו מכל כיוון בעטיפה של "אירוע נוצץ" או "שהכל יהיה הכי fine והכי מדויק". מרגע שנכנסנו לטזורו החוויה שלנו השתנתה ב180 מעלות. הם לא באים לערבב אותך, אין אותיות קטנות, אין תוספות על הגברה ותאורה, אף אחד לא מכריח אותך לקחת "רק את המעצבת של האולם" באלפי שקלים ושאר הזיות. מה שרואים זה מה שמקבלים. האולם יפהפה ברמות אחרות בעיני, מלא ירוק, מלא מרחב, וזה מאוד לא רגיל בתל אביב. בסידורי ההושבה אבי התגמש איתנו מאוד, הרגיע אותי לכל אורך הדרך והכי בא לקראתי שאפשר. המלצרים והברמנים היו מדהימים, סידרו לנו את השולחנות לפני האירוע, ובמהלך כל האירוע שיתפו פעולה, חייכו והיו סופר חמודים! במהלך האירוע דאגו לנו לאוכל (אכלתי פעמיים (!!), לפני הצילומים ובזמן העיקריות!), ואבי גם בא לשבת איתנו תוך כדי, לשאול לשלומינו, לפרגן ולהרים לנו את מצב הרוח. ב2 בלילה אבא של בעלי שאל את אבי (הבעלים) "מה לא תקפל אותם?" ואבי אמר לו "אני לא יכול לקפל דבר כזה. מקסימום אני ישן פה על הספה עד 4". אין אנשים כאלה! ...
תאריך קבלת השירות: 31/05/2022
אהבתי: את המרחבים הפתוחים, את הירוק, את זה שזה בתל אביב, את הגמישות והחופש לעשות מה שבא לנו.
טיפ 1: תסמכו על אבי (ובכלל על הספקים שלכם). הוא הכי טוב במה שהוא עושה, הוא עושה מלא חתונות כל חודש ויש לו ביי פאר הרבה יותר נסיון מכם. אני אפילו *התייעצתי* איתו, יש לו עצות זהב.
טיפ 2: אל תנסו להיות "הכי מיוחדים". בעיני, בגלל שאין לנו כמאורסים ניסיון, מי שמנסה "להמציא את הגלגל" חשוף הרבה יותר לכישלון. הייחוד שלכם הוא בזוגיות שלכם ובמה שתקרינו, ולא באם תתחילו את החתונה ב18:00 באמצע שבוע ;)
TESORO - טזורו