טוב, אז התחתנתי בגיל 40 ולא ידעתי למה לצפות וגם אם זה בכלל יקרה, אבל קרה ואני אוהבת את בעלי מפה עד הודעה חדשה. נפגשנו בתקופת הקרונה ומאז החיים שלי השתנו לטובה. עברנו גם מלחמה ביחד...ומה שבעצם אני בא להגיד זה שלא ידעתי מאיפה להתחיל ואיך לבחור מאפרת ותסרוקת וגם לא ידעתי מה אני רוצה, ידעתי שאני רוצה להרגיש יפה! וֹהנה - סליחה שאני אומרת, אבל נראה לי שהצלחנו. הצלחנו זאת אומרת, קרן רימון - המאפרת ותסרוקות כלות הכי מהממת שיש https://www.instagram.com/kerenrimonmakeup/
קיבלתי המלצה מחברה מהעבודה ומהרגע הראשון שדיברנו אני התרשמתי ונדלקתי, לא היססתי יותר מידי וסגרתי בערך 9 חודשים מראש מבלי להכיר באופן רשמי והלכתי עם תחושת הבטן ולא טעיתי.
קרן היא קודם כל בן אדם מדהים, והרגיעה אותי מהרגע הראשון שנכנסה לדלת, היא סופר מקצועית וגם נתתי לה לזרום עם מה שנראה לה ובואו - יש לה טעם טובבבבב! גם הצטרפה אליי לטאץ אפים ותסרוקת שנייה - שעוד אין לי תמונה אבל בואו היה מושלם.
ממש ממש לא יכולת לדמיין תוצאה יותר טובה מזו.
מאחלת לכל הבנות שמחפשות מאפרת ותסרוקות למצוא לכן את ״הקרן״ שלכן או פשוט ללכת ישירות למקור. 🙂...
תאריך קבלת השירות: 30/06/2022 אהבתי: הכול! הטיפ שלי: לזרום, היא יודעת מה היא עושה ותני לה גם שאתם חושבים שאולי לא, אז אולי כן!
אהובתי ימיתוש - וואו! תודה תודה תודה על פירגון שאין כמוהו!!! איזה כיף שדרכינו הצטלבו והייתה לי אתהזכות לאפר ולסרק אותך לחתונה שלך. התגובה שלך כשראית את עצמך לראשונה במראה הייתה פשוט priceless וזה היה שווה הכל!! מאחלת לך אושר ונחת מהזוגיות המהממת של עם ז'יל. אוהבת....