הגענו ל"הבית" אחרי מסע ארוך וקשוח של חיפושים. חיפשנו מקום לאירוע עד 200 מוזמנים ובלי להתפשר על שום דבר. הגענו לפגישה הראשונה עם אדיר ופשוט התאהבנו! התאהבנו במקום, באווירה ובצוות! אדיר היה פשוט אדיר! היה קשוב, סבלני, מתחשב ומקצוען ברמות! בהמשך פגשנו גם את שי והוא היה הכי מגניב ומקסים שיש!
היו לנו בקשות מיוחדות לגבי התפריט, רצינו להוסיף מנות מותאמות לקהל שלנו, ואז פגשנו את ארז השף התותח!! ארז היה מקסים, הבין אותנו ישר והיה כל כך קל לסמוך עליו ולבטוח בו.
לאורך כל הדרך ליוותה אותנו מנהלת האירועים עמית שהיא הבנאדם הכי מדהים שכלה יכולה לבקש בחוויה המטורפת של תכנון חתונה!
ביום החתונה הכל תיקתק כמו שעון, הכל לפי התוכנית והכי חשוב הכל נראה נהדר!
עמית ניהלה את האירוע בצורה הכי טובה שיש! כבר בשעות הראשונות קיבלנו תגובות חיוביות על האוכל המטורף, על המקום היפה ועל המוזיקה המשגעת ( הדיג'יי שלנו היה רוני התותח מחברת קלמנטין שהאולם מספק כחלק מהשירות!).
הרגשנו באמת כמו בבית, הכל היה לשביעת רצוננו, האורחים נהנו בטירוף ואנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות על האירוע!
בקיצור,היה מושלם!! אנחנו מאוד מקווים להיות אורחים בקרוב באולם הבית בשביל להינות מהאוכל המשגע של השף והשירות המצוין של האולם.
ממליצים מכל הלב!!...
תאריך קבלת השירות: 25/05/2022 אהבתי: הכלללל!! הטיפ שלי: ציינו את הבקשות שלכם על ההתחלה והדברים החשוביל לכם, ואז פשוט תסמכו על הצוות!!