דף הבית   >   נותני השירות   >   עמית פוגל ניהול והפקת אירועים   >   חוות דעת של Dolev

חוות דעת על עמית פוגל ניהול והפקת אירועים

Dolev

review galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview galleryreview gallery
אמ;לק- מנהלת אירוע זה סופר חשוב! קחו את עמית! אתם צריכים אותה איתכם!! בתחילת תהליך רצינו לחסוך בעלויות ולא תכננו לקחת מנהלת אירוע אבל לקראת החתונה הבנו שזאת פשוט טעות! הבנו שיש הרבה דקויות שצריך שמישהו ישים עליהן עין במהלך האירוע. לא רצינו להתעסק בזה בעצמנו בזמן החתונה וגם לא שהקרובים שלנו יצטרכו לעשות את זה! היום הזה עובר פשוט מהר מידי וחבל להתעסק בדברים האלה! צריך רק להנות מכל רגע! לעמית הגענו כשבועיים לפני החתונה ומהר מאוד היא נכנסה לעניינים. חפפנו אותה על כל הדגשים שהיו חשובים לנו והיא הייתה לגמרי על הכל לקראת האירוע ובמהלך האירוע! בזכותה האירוע עבר בצורה הכי חלקה בעולם! אני יודעת בוודאות שזה לא היה עובר כל כך חלק ומושלם בלעדיה. היא ידעה בדיוק מה חשוב לנו ודייקה את האירוע לרמה מעבר לכל מה שדמיינו. עמית מקסימה והיה מאוד נעים לעבור איתה את התהליך הזה. בנוסף לכך היא גם סופר מקצועית - השיחות איתה היו מאוד ענייניות, היא שמה לב לכל הפרטים שביקשנו וגרמה לכל האירוע לתקתק בדיוק איך שרצינו, והיא הייתה אסרטיביות מול ספקים איפה שהיה צריך (עדין בדרכה הנעימה!) אפילו משפחה וחברות התלהבו ממנה והחמיאו לה בפנינו על העבודה המעולה שלה! בדיעבד זה פשוט מאסט והדבר היחיד שאני מתחרטת זה שלא לקחנו אותה מוקדם יותר! מעבר ליום עצמו, עמית עזרה לנו מאוד בכל התקופה סביב החתונה והורידה מאיתנו הרבה לחץ והתעסקות, ותאמינו לי שיש הרבה. לא מבינים את זה בתחילת התהליך אבל הימים שלפני ואחרי החתונה אלה ימים שכדאי מאוד לקבל בהם עזרה כדי לקבל שקט נפשי סביב האירוע המטורף הזה… חשוב לציין שהבנו שזה לגמרי היה שווה את הכסף, ובמקרים מסויימים אפילו חסך כסף! אנחנו מבסוטים מאוד שהגענו לעמית ואנחנו ממליצים עליה מכל הלב! תענוג לעבור את החוויה הזאת עם תמיכה כזאת מקצועית ונעימה ❤️❤️❤️...
תאריך קבלת השירות: 06/05/2022
אהבתי: מקצועית ומוכשרת מאוד, אינטיליגנטית, תקתקנית ומדוייקת! אין ספק שזה המקום הטבעי שלה והיא פשוט נועדה לעשות את זה! עמית, מלא בהצלחה לך אלופה!!!
הטיפ שלי: לא תמיד הניסיון והותק קובע... פה הלכנו על תחושת הבטן שלנו, בחרנו לסמוך על עמית והרווחנו בענק! לא חושבת שמישהי/ו עם שם גדול בתחום היה עושה עבודה טובה יותר. היה פשוט מושלם!