תומר הוא פשוט מלך. איןןן! דיג׳יים כמוהו!!!!!
כבר מהפגישה הראשונה, הבנו שהוא חייב לנגן אצלנו כי הוא פשוט מרים!!! הוא קולע בול למה שאנחנו והאורחים שלנו רצו! פשוט יודע לקרוא את הקהל הכי נכון שיש! ברמה שגם בהפסקות אוכל אנשים לא ירדו מהרחבה! אורחים שבחייםם לא חשבתי שירקדו, רקדו!!!
לא הפסקנו לקבל עליו מחמאות!!! באמת בלי סוף! לא מפסיקים להגיד לנו על איזו מסיבה מטורפת הוא עשה וזה כל כך נכון, הוא באמת באמת תותח!!!!!
אגב כל זה עם יד אחת שנשברה ממש יום יומיים לפני, הוא הבטיח לנו שהכל יהיה אש (שתבינו איזה מדהים הוא!) והוא פשוט הרים שם את כולם על הגג! עם יד אחת!! היינו בהלם, הוא פשוט באמת מקצוען ויודע מה הוא עושה.
הוא גם ממש זמין, ממש מקשיב ופשוט מרגיש שהכל אצלו גם באמת מגיע מרצון שיהיה שמח, שנהיה שמחים ושהחוויה הזאת תהיה מטורפת, בדיוק כמו שהיא הייתה!! הוא גם בן אדם מדהים וגם דיג׳יי מטורףף!
אהבתי: הכלללללללללללללללללל! הוא תותח! מקצועי ברמות! זמין ממש! מהפגישה הראשונה הבנו שזאת בחירה מושלמת. טיפ 1: אנחנו בקושי בחרנו שירים ספציפיים לנגן, פשוט חשבנו ביחד איתו על כיוונים כללים וזה היה מושלם! פשוט לתת לספקים לעשות את מה שהם עושים הכי טוב וזה ייצא אש. טיפ 2: תראו את האינסטגרם שלו! הוא באמת מטורףף! בכללי ממש ממליצה לראות את האינסטגרמים של כל ספק שתקחו