אל כרמל הגעתי בעקבות תמונות של כלות נוספות שעיצבו את השמלה שלהן בסטודיו שאליו הלכתי. כבר התמונות בעמוד של כרמל מעבירות את העבודה העדינה והטבעית של כרמל עם כלות בכל הסגנונות.
היה לי מאוד מאוד חשוב שהאיפור יהיה מאוד עדין וטבעי, משהו שלא פשוט למצוא. היה לי חשוב להרגיש נוח בעור של עצמי באותו היום, איפור שיאפשר לי להרגיש טוב עם עצמי, להתהלך בנינוחות ולהרגיש מלאת ביטחון במהלך היום עצמו. אכן כך היה.
מרגע הפגישה המקדימה שלפני החתונה, היה לי קליל מעולה עם כרמל. היא מאוד נעימה וכנה, זה מאוד הקל עלי להגיד בפשטות וישירות מה אני אוהבת יותר ומה פחות, וזה מאוד מאוד חשוב.
בבוקר עצמו, כרמל החרוצה הגיעה כבר ב 4:30 בבוקר (חתונת שישי בשעון חורף), מלאת אנרגיות טובות, בלי שום זכר לשעת המפגש הנועזת שלנו. כרמל ליוותה אותי במהלך הבוקר באיפור ושיער באווירה מדהימה ומרימה כל כך. הבוקר שלי היה מאוד נעים ורגוע, הרגשתי הכי מלווה שיש על אף שלאורך ההתארגנות נכחנו רק כרמל ואני.
האיפור והשיער היו מאוד עדינים, באופן שקשוב לבקשות ולצרכים שלי ושגורם לי להרגיש טוב עם עצמי.
בנוסף, קיבלתי מכרמל ערכת קטנה לכל צורך שלא יהיה למהלך החתונה ובעיקר, יצאתי מהבוקר המשותף שלנו הכי ברוגע שרק אפשר- מה שלגמרי השפיע עבורי על כל האירוע וגרם לו להתחיל בצורה הכי טובה שיש.
עלות האיפור והשיער מאוד הוגנת ונוחה.
ממליצה בחום רב על כרמל למי שחשוב איפור עדין וטבעי ובייחוד גישה נעימה וכנות לאורך התהליך....
תאריך קבלת השירות: 04/03/2022 מחיר: 2,200